Γιορτάσαμε και εμείς τα 5α γενέθλια της Enter Events!

Γιορτάσαμε και εμείς τα 5α γενέθλια της Enter Events!

Τι και αν δουλεύεις όλο το Σάββατο; Όταν παίζει ένα τέτοιο party, με τόσα ονόματα επί σκηνής, δεν έχεις και πολλές επιλογές παρά να βρεις δυνάμεις και να κατηφορίσεις στο Fuzz!

Tα 5α γενέθλια της Enter Events γιορτάστηκαν με τεράστια επιτυχία, τούρτα και ένα άκρως δυναμικό και ενθουσιώδες κοινό! Η έναρξη έγινε με τον Blast’ em Bop να δίνει το ρυθμό και τον κόσμο να γεμίζει ήδη το χώρο του Fuzz. Μπορείς να φανταστείς την κατάσταση που επικρατούσε τις επόμενες 6 ώρες, με τους καλλιτέχνες να εύχονται τα καλύτερα με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν.

 

Μπορούμε να πούμε πολλά ακόμη! Να αναφέρω τον Billa Qause που έκανε έναν σαματά μοναδικό; Τους Bass Delight και Fleck που τα σπάσανε σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό με τον mc των Ska Dub Alliance να τους συνοδεύει; Για τη σταθερή αξία του Blend Mishkin; Για το ρεσιτάλ του Mononome και την τρέλα των Balkan Riddims; Ας μη σε «κουράσω» παραπάνω!

Οι φωτογραφίες μπορούν να μιλήσουν από μόνες τους! Εμείς ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το μεγάλο πλήθος καλλιτεχνών που ανέβηκαν στην σκηνή, η ροή ήταν ασταμάτητη και το πρόγραμμα δεξιοτεχνικά οργανωμένο και στην τελευταία λεπτομέρεια! 

 
 

Και εις άλλα με υγεία!

 

Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.