Γιάννης Χαρούλης live

Γιάννης Χαρούλης live

Όταν μια πρόσκληση για βράδυ Τσικνοπέμπτης δεν περιλαμβάνει ψησταριά, μπριζόλες και το απαραίτητο συνοδευτικό αλκοόλ, θα πρέπει σίγουρα να έχει κάτι πολύ δυνατό να αντιπροτείνει για να καταφέρει να σε πείσει να τα εγκαταλείψεις στην τύχη τους και να αναβάλεις το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη χρονιά.

Η χθεσινή βραδιά όμως, με τον Γιάννη Χαρούλη να εμφανίζεται ενώπιον ενθουσιώδους κοινού και φίλων, εγκαινιάζοντας  τις χειμερινές εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε» - Live  στο Λυκαβηττό» , όπου φρόντισε να μας ανταμείψει και με το παραπάνω και να μας κάνει να ξεχάσουμε όχι μόνο τα τσικνιστά εδέσματα αλλά και το όνομά μας!

Με αστείρευτη όρεξη, για παραπάνω από 2 ώρες έδωσε μουσικά ρέστα, ερμηνεύοντας πέρα από γνωστά, αγαπημένα κομμάτια που αφιέρωνε σε παρόντες και μη φίλους και γνωστούς δημιουργούς και αλλά και κάποια για αρκετά χρόνια κρυμμένα από τη μνήμη, όπως η Λόλα (πιο γνωστός τίτλος: Το Μπαλκόνι, σε μεταφρασμένους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου από ποίημα του F.G. Llorca και μουσική του Γιάννη Γλέζου και αρχική εκτέλεση του Γιάννη Πουλόπουλου), που αφιέρωσε στον παρόντα χθες στιχουργό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μια φορά δεν αρκεί, οπότε κάποιο από τα επόμενα Παρασκευο-Σάββατα 13-14, 20-21, 27-28,ή σε μια από τις 2 έκτακτες βραδιές στις 19 & 26 Φεβρουαρίου θα αφήσουμε ό,τι άλλο έχουμε να κάνουμε και να.. ξανασμίξουμε για 1.001η φορά.

Εδώ η αρχική εκτέλεση από τον Γ. Πουλόπουλο, εκείνη του Χαρούλη θα την απολαύσετε live!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ - ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ» & Νέο διπλό cd από το Live του Λυκαβηττού

Νίκος Ρώσσης

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.