Εσύ αντέχεις να δεις το The Tribe;

Εσύ αντέχεις να δεις το The Tribe;

Εκεί που πιστεύεις πως τα έχεις δει όλα και πως είσαι μάλιστα από τους αρκετά τολμηρούς, βολεύεσαι στο κινηματογραφικό κάθισμα και ανοίγει αυλαία μια ταινία - χτύπημα κάτω από τη ζώνη.
Με τρία βραβεία στην εβδομάδα Κριτικής στις Κάννες και δεκάδες άλλα ανά τον κόσμο, η Φυλή -που έρχεται από την Ουκρανία- ξεπερνά τις προσδοκίες κάθε κινηματογραφόφιλου.
Μια ταινία χωρίς λόγο, μόνο με φυσικούς ήχους. Μια ταινία κωφή σχεδόν, που σε αναγκάζει να διεγείρεις τις υπόλοιπες αισθήσεις σου.
Ο ήρωας, φτάνει σε ένα οικοτροφείο κωφαλάλων και αναγκάζεται να επιβιώσει κάνοντας τα “θελήματα” των εκεί συμμοριών. Σκληρή, ωμή, βία ικανή να προκαλέσει λιποθυμίες και αποχωρήσεις από την αίθουσα. Θα σε βάλει να σκεφτείς όμως. Το θέμα είναι αν αντέχεις…


 

Μαρία Καρδασιλάρη

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.