Ένα ψυχεδελικό Παρασκευο-Σάββατο

Ένα ψυχεδελικό Παρασκευο-Σάββατο

Δεύτερη χρονιά για το φεστιβάλ νέας ελληνικής ψυχεδελικής μουσικής και παρότι μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, περιμένουμε ήδη το επόμενο! 

Μέσα σε δύο μέρες ακούσαμε μπάντες που, παρότι τις έχουμε παρακολουθήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό, δεν μας απογοήτευσαν ούτε για μια στιγμή. Τόσο μουσικά όσο και ''ενεργειακά''. Το πρώτο βράδυ ανήκε στους Kooba Tercu, The Cave Children, Chickn και Baby Guru. Τι και αν κάθε μαγαζί της πόλης είχε και από ένα live ή dj set το βράδυ εκείνο; Ο κόσμος έκανε ουρά έξω από την γυάλινη πόρτα του Ρομάντσο, αποδεικνύοντας την αγάπη του προς την ελληνική μουσική σκηνή. Video προβολές που ενισχύσαν την ψυχεδελική ατμόσφαιρα και τις ηλεκτρισμένες νότες αλλά και μια έκπληξη, ένας απρόσμενος αυτοσχεδιασμός των Baby Guru και Chickn, απογείωσαν το βράδυ.

Η δεύτερη μέρα πέρασε στους Azraq Sàhara, Psychedelic Trips to Death, A Victim of Society και The Callas και εμείς ακόμη κουνάμε ρυθμικά τα κεφάλια με το παρακάτω κομμάτι:

Καλή συναυλιακή σεζόν να έχουμε, παίδες!

φωτ.: Mάνος Καλαφατέλης

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.