Είδαμε τους The Underground Youth και τους The Road Miles στο Fuzz!

Είδαμε τους The Underground Youth και τους The Road Miles στο Fuzz!

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ήταν ένα συναυλιακό ντελίριο. Η επιλογή που έκανα, όσα είδα και άκουσα με δικαίωσαν στο μέγιστο δυνατό. Φεύγοντας, ένιωσα την ενέργεια που σε γεμίζει ένα πολύ δυνατό live.

Οι φωτογραφίες είναι του Chris Lemonis - Chris Lemonis Photography

 

Για τα 45 λεπτά περίπου, που οι The Road Miles παρέμειναν στη σκηνή του Fuzz, υπήρξαν καθηλωτικοί. Εξαιρετικά δεμένη μπάντα, με πάθος και ένταση την ώρα που παίζουν. Παιδιά που ξέρουν να απολαμβάνουν τη μουσική που φτιάχνουν και έτσι μπορούν να ξεσηκώνουν το κοινό. Το αποτέλεσμα;  Μια εξαιρετική εμφάνιση, το πλέον κατάλληλο opening act για τους επόμενους. Ατμοσφαιρικές μελωδίες με dark διάθεση, rock 'n' roll «ακούσματα» που έρχονται και «κουμπώνουν» στην ψυχεδέλεια και τα μπλουζ. Αυτοί είναι οι The Road Miles. Δυναμίτης!

 

Οι φωτογραφίες είναι του Chris Lemonis - Chris Lemonis Photography

Ο κόσμος έχει ζεσταθεί για τα καλά, είναι πλέον έτοιμος. Η ώρα πλησιάζει 22:30 και οι The Underground Youth, μέσα από ένα δυνατό χειροκρότημα ανυπομονησίας, ανεβαίνουν στη σκηνή. Οι συστάσεις είναι περιττές με το αθηναϊκό κοινό. Η Olya παίρνει θέση στα τύμπανα, ο καπνός πυκνώνει δίνοντας ακόμη περισσότερο ονειρώδη και ψυχεδελική διάσταση στην παρουσία της, στο βάθος της σκηνής. Η απόκοσμη φωνή του Craig γεμίζει το χώρο και σε συνδυασμό με τις ατμοσφαιρικά μελαγχολικές μελωδίες των Underground Youth, προοικονομούν ένα αξέχαστο βράδυ.

 

Κομμάτια καινούργια- από τον τελευταίο τους δίσκο-  αλλά και σταθερά αγαπημένες αξίες («Morning sun», «I need you», «Strangle up my mind» κ.ά.) παίχτηκαν με την ίδια ένταση και -όπως κάθε φορά- πάθος. Προς το τέλος της συναυλίας ο Craig κάνει το άλμα, πηδάει από τη σκηνή στην αρένα, στέκεται ανάμεσά μας και συνεχίζει να συγκλονίζει και ναι, θα το πούμε «we fuckin' love you». Σε λίγο ακολουθούν και οι άλλοι δύο. Το Fuzz παίρνει φωτιά! Ανάμεσα στον κόσμο με τις κιθάρες κρατημένες ψηλά το live παίρνει χαρακτήρα ντελίριο. Ναι, αυτοί είναι οι The Underground Youth. Θα τους βλέπω ξανά και ξανά και ξανά!

 

Ευχαριστούμε πολύ πολύ τον Chris Lemonis - Chris Lemonis Photography για την παραχώρηση των φωτογραφιών. 

Μαρίνα Νοταρά

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.