Είδαμε τους Seahorse στο Eighball Club!

Είδαμε τους Seahorse στο Eighball Club!

Το live των Seahorse στο Eightball Club, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, υπήρξε μια τέλεια αφορμή για έξοδο από την Αθήνα! Λίγο η έλλειψη των live συναντήσεων, σε όσο το δυνατόν πιο «κανονικές» συνθήκες, αλλά ακόμα περισσότερο η φοβερή μπάντα των Seahorse, την οποία ανυπομονούσα να δω και να βιώσω ζωντανά, δημιούργησε μία ιδανική κι εκρηκτική βραδιά Σαββάτου.

 

Για να κάνουμε τις απαράιτητες συστάσεις οι Seahorse δημιουργήθηκαν το 2017 στη Θεσσαλονίκη, από τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς -με μακρά πορεία στην ελληνική σκηνή- και αποτελούνται από τους ΝΟΜΙΚ (φωνή), Ασκληπιό Ζαμπέτα (κιθάρες), Άλεξ Αποστολάκη (Drums, Samples, back vocals) και Βασίλη Βασιλόπουλο (μπάσο). Τον Μάρτιο του 2019 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο «Heaven is underground» και μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε το συλλεκτικό e.p. τους «Swimming Backwards»!

 

Φτάνοντας στη βραδιά του live οι Seahorse ανέβηκαν στη σκηνή με περίσσια ενέργεια και διάθεση, κάνοντας ένα πέρασμα σε όλη την έως τώρα υπάρχουσα δισκογραφία τους, παρουσιάζοντας φυσικά το e.p. τους αλλά και ένα καινούριο κομμάτι που βρίσκεται στα σκαριά. Η εμπειρία, η άρτια τεχνική παρουσίαση των κομματιών, το πάθος για τη μουσική και ακόμα πιο πολύ για τη ζωντανή εμφάνιση, αποτέλεσαν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο πέρασε στο κοινό, που δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει μαζί με την μπάντα.

 

 

 

Highlights: Η εκρηκτική performance του ΝΟΜΙΚ, που επί διώρου δεν σταμάτησε λεπτό να κινείται πάνω στη σκηνή, πράγμα που έδωσε τον απόλυτο ρυθμό καθόλη τη διάρκεια του live και έκανε το κοινό να παρασυρθεί, να χαλαρώσει, να συμμετέχει και να κινείται μαζί του. Οι κιθαριστικές δεξιότητες του Ασκληπιού Ζαμπέτα, τις οποίες δεν θα εξάρουμε καθώς τις γνωρίζουμε ήδη, που έδεναν το σύνολο της μπάντας: των ντραμς πίσω από τα οποία κάθεται ο Άλεξ Αποστολάκης, με τρομέρες εναλλαγές ρυθμού και στυλ και του μπάσου του Βασίλη Βασιλόπουλου, καθοριστικό για το groove και τις αυξομειώσεις έντασης και εναλλαγής τεχνοτροπιών μέσα στο ίδιο κομμάτι.

Συνολικά οι Seahorse αποτελούν ένα καλοδουλεμένο σύνολο επαγγελματιών μουσικών, που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, όμως με την καταπληκτική σκηνική live παρουσία τους αποδίδουν ένα σούπερ αυθεντικό ροκ εν ρολ θέαμα. Σίγουρα όπου παίξουν ξανά ζωντανά, θα βρισκόμαστε εκεί!

 

Τους Seahorse μπορείτε να βρείτε:

FACEBOOK

INSTAGRAM: @seahorsetheband

YOU TUBE

Φωτογραφία εξωφύλλου: Σωκράτης Νίκογλου

Φωτογραφίες κειμένου: Τάσος Αγάπης

Ευχαριστούμε θερμά τους φωτογράφους για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.