Είδαμε το «SEXY LAUNDRY» στην καλοκαιρινή του περιοδεία
2026-07-05
Μπορεί το να βάζεις πλυντήριο να λειτουργήσει ως εφαλτήριο ερωτικών φαντασιώσεων;
Η Άλις και ο Λάρυ είναι ένα ζευγάρι Αμερικανών μεγαλοαστών, παντρεμένο εδώ και 25 χρόνια με τρία παιδιά. Δύο επιτυχημένοι επαγγελματίες, μεσίτρια εκείνη, αρχιτέκτονας εκείνος, που ζουν μια χαρά. Όμως στην Άλις δεν αρκεί αυτό το "μια χαρά". Θέλει όλα εκείνα που κάποτε δεν την ενοχλούσαν και τελικά μες στα χρόνια την εμποδίζουν να χαρεί. Το κορίτσι με το πράσινο παρεό, που ζούσε ανέμελη τον έρωτα της με το νεαρό της καρδιάς της, έδωσε τη θέση του σε μια μεσήλικη γυναίκα, εξίσου γοητευτική, περισσότερο ώριμη και με μια φλόγα για πάθος να καίει το μέσα της. Το αγόρι της καρδιάς της πλέον είναι ο μονόχνοτος Λάρυ που λατρεύει να κοιτά ειδήσεις, αλλά όχι να αγοράζει λουλούδια δίχως λόγο. Άλλωστε ένα μπουκέτο λουλούδια κοστίζει μια μικρή περιουσία.
Οι ηθοποιοί, Ρένια Λουιζίδου και Σπύρος Παπαδόπουλος, διαθέτουν εξαιρετική σκηνική χημεία, η οποία είναι το μεγάλο προσόν αυτής της παράστασης. Η Άλις της Λουιζίδου είναι μια ηρωίδα με πολλές πτυχές, οι οποίες αποτυπώνονται με μαεστρία κατά τη διάρκεια της παράστασης. Αντίστοιχα κι ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικός θεατρικός παρτενέρ,καθώς αποδίδει με αμεσότητα τον βαρετό μα και τρυφερό σύζυγό της. Λειτουργικό το σκηνικό της Ηλένιας Δουλαδίρη ως δωμάτιο πολυτελούς σουίτας ξενοδοχείου.
Το έργο της Michele Riml είναι ανάλαφρο, αστείο μα πάνω από όλα βαθιά ανθρώπινο, γιατί μιλά με τρυφερότητα για τις ανθρώπινες σχέσεις και την πατίνα του χρόνου πάνω τους, υπενθυμίζοντάς μας ότι οι ερωτικές σχέσεις δε χρειάζονται οδηγίες χρήσης, αλλά θάρρος, φαντασία και χιούμορ.
Για τους επόμενους σταθμούς της περιοδείας καθώς και για εισιτήρια δείτε εδώ.