Είδαμε το Doctor Strange

Είδαμε το Doctor Strange

Το Doctor Strange, είναι ένα έξυπνο σεναριακά φιλμ, με πλήρη επιτυχία στα art direction σκηνικά, που μας κάνει να νιώθουμε πως παρακολουθούμε μία εξέλιξη του σεναρίου του Inception (2010). 
Ο Benedict Cumberbatch, γνήσιο παιδί της αγγλικής υποκριτικής σχολής, έχει ταυτιστεί με απαράμιλλο ταλέντο με όποιο ρόλο κι αν έχει καταπιαστεί έως σήμερα. Έτσι κι εδώ. Ο θεατής «δεν αισθάνεται το παίξιμό του» -ο χαρακτήρας «του βγαίνει» φυσικά.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι προτάθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του James Bond. 
Η Tilda Swinton επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, την extreme φύση της, τόσο μέσα από την εμφάνιση, όσο και από τις εναλλαγές του ρόλου. Είναι, άλλωστε, μία από τις ηθοποιούς που αξίζει πάντα να παρακολουθεί ο θεατής και να απολαμβάνει.
Το σενάριο της ταινίας, αμφιταλαντεύεται μεταξύ της ανατολικής εναλλακτικής ιατρικής και της δυτικής επιστήμης. Οι φιλοσοφικές υπάρξεις και η μάχη μεταξύ καλού και κακού, με δεδομένο τα γρήγορα και πολύ εξελιγμένα virtual effects, θα σας αφήσει πολύ ικανοποιημένους, ειδικά αν είστε φανατικοί του είδους. 


Γράφτηκε από τον Όμηρο, Breakfast At Neptune, Coni-onAir.

Coni-ΟnAir: Τhe Music Radio

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.