Είδαμε την «Χορτοφάγο Τίγρη», μια παράσταση που έχει όλα όσα θέλουμε!

Είδαμε την «Χορτοφάγο Τίγρη», μια παράσταση που έχει όλα όσα θέλουμε!

Βρίσκω πολύ ελκυστικό όταν συνδυάζεται το θέατρο με τη live μουσική, πόσο μάλλον όταν περιέχει και δόσεις "μαύρου" χιούμορ. Τέτοια ακριβώς ήταν η παράσταση <Χορτοφάγος Τιγρις> που απόλαυσα εξαιρετικά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η παράσταση είχε όλα όσα ήθελα. Καταπληκτικούς ηθοποιούς, ο καθένας με το δικό του "καρικατούρα" χαρακτήρα, όπου εμέναν συνεχώς στο ρόλο. Υπήρχε βέβαια και αυτός που θα αποκαλούσαμε ο "αφηγητής", ο οποίος κατεύθυνε την πλοκή, προσέθετε σημαντικές και αστείες ιστορίες αναδρομές και είχε καλή χημεία με το κοινό. Μοναδική ήταν η μουσική του έργου • η ζωντανή ορχήστρα ήταν το "διαμάντι" της παράστασης, η οποία "έντυνε" κομψά τα τραγούδια που τραγουδούσαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί και τις χορογραφίες τους.

Η υπόθεση ήταν άκρως διασκεδαστική, γεμάτη "κακά" αστεία για τους λάτρεις της μαύρης κωμωδίας - όπως εμένα - αλλά και διδακτικά μαθήματα (δε θα πω ηθικά όμως απαραίτητα), που περιέχονταν στην κύρια αλληγορία της Χορτοφάγους Τιγρεως, την οποία ίσως αρκετοί να κρύβουμε μέσα μας με κίνδυνο να αποκαλυφθεί εξίσου έντονα όσο στην παράσταση, αν και ελπίζω πως όχι!

Έτσι, για εκείνους που δεν παρεξηγούν εύκολα και τους αρέσει ιδιαίτερα η κωμωδία, σε όλες τις πτυχές της, συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτή την παράσταση. Ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς!

Για όλες τις πληροφορίες για την παράσταση πατήστε εδώ.
 

Σαβίνα Σπυροπούλου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.