Είδαμε την παράσταση: «Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά ή Κοροναϊός» στο θέατρο Παραμυθίας

Είδαμε την παράσταση: «Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά ή Κοροναϊός» στο θέατρο Παραμυθίας

Τι γίνεται όταν μια μάνα με μια ενήλικη κόρη περνούν μαζί τον εγκλεισμό της πανδημίας; 

Αυτήν και πολλές άλλες ερωτήσεις απαντά μέσα το θεατρικό της κείμενο η Βασιλεία Βλάχου με την εύστοχη σκηνοθετική ματιά της Ειρήνης Μελά.

Μέσα από μια πάλη ανάμεσα στο απόλυτο δράμα και την απόλυτη κωμωδία αυτή η παράσταση "παίζει" με τον πιο μοναδικό τρόπο με τα συναισθήματα του θεατή.

Σε μία ρεαλιστική ισορροπία ανάμεσα σε όνειρα και εφιάλτες -με την μεταφορική αλλά και με την κυριολεκτική έννοια- βλέπουμε να εξελίσσεται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σχέσεις μιας οικογένειας, αυτή της μάνας με την κόρη.

Η Βασιλεία Βλάχου, στον ρόλο της κυρά Χρυσούλας, αποδίδει με απόλυτη φυσικότητα μία κλασική περσόνα της ελληνικής κοινωνίας που όλοι έχουμε κοντά μας, ως μάνα, θεία, γιαγιά, γειτόνισσα. Από την άλλη η Μαριάννα Ντίρου ως Μαρία ζωντανεύει με πολύ όμοφο τρόπο έναν χαρακτήρα που ενώ έχει ζήσει πολλά στη ζωή διψά να ζήσει κι άλλα. Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η φωνή του εκφωνητή ειδήσεών εκ στόματος Γιάννη Καραμάνου που θυμίζει σε όλους τη στενή σχέση που αναπτύξαμε με την τηλεόρασή μας στα πρώτα στάδια της πανδημίας.

Αυτή η παράσταση είναι απόδειξη ότι με τα λίγα γίνονται πολλά!
Μην την χάσετε!

Για άλλες 7 Κυριακές στις 20:00 στο θέατρο Παραμυθίας.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.