Είδαμε την παράσταση «Ο Παίκτης» στο θέατρο 104

Είδαμε την παράσταση «Ο Παίκτης» στο θέατρο 104

Στο θέατρο 104, στο Γκάζι, ζωντανεύει ένα από τα γνωστά μυθιστορήματα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι με θέμα τον τζόγο και τις συνέπειές του. Η έξυπνη σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη, στην οποία οφείλεται ο άψογος ρυθμός της παράστασης, συνδυάζεται με ένα απλό αλλά απόλυτα λειτουργικό σκηνικό. Επιπλέον, οι αξιόλογες ερμηνείες όλων των ηθοποιών είναι ικανές να κρατήσουν το ενδιαφέρον του θεατή ζωντανό ακόμα και στα αφηγηματικά μέρη του έργου.

 

Το βασικό ατού της παράστασης είναι η ισσοροπία ανάμεσα στο χιούμορ που προκύπτει από τη δράση και στην τραγικότητα της πλοκής. Ιδιαίτερα ευρηματική είναι η σύνδεση που επιτυγχάνεται ανάμεσα στην εποχή του έργου και στις μέρες μας. «Ο παίκτης» είναι μια παράσταση που αξίζει να δει κανείς τόσο για το υπέροχο κείμενο όσο και για την ξεχωριστή προσέγγιση του από τους συντελεστές της συγκεκριμένης παράστασης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.