Είδαμε την «Αποφοίτηση» του Κριστιάν Μουνγκίου

Είδαμε την «Αποφοίτηση» του Κριστιάν Μουνγκίου

Πάντα τονίζουμε ότι η μεταφορά των απλών και αυτονόητων σεναρίων στον κινηματογράφο είναι πολύ δύσκολη κι αυτό είναι ακριβώς που συμβαίνει και στην ταινία «Η Αποφοίτηση».

Μία απλή, συνηθισμένη καθημερινότητα που συναντάμε συχνά. Η αγάπη προς τα παιδιά δεν ήταν ποτέ τα υλικά αγαθά, ούτε τα μέσα για να φτάσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική ή ακαδημαϊκή καριέρα. Τα παιδιά είναι πλάσματα που έχουν αυξημένο αισθητήρα συναισθημάτων και αυτό που ουσιαστικά ζητούν είναι μια οικογενειακή γαλήνη και ειρήνη, δίχως ψέματα και με μεγάλες δόσεις αγάπης. Όλα τα άλλα, όσο ακριβά κι αν είναι και όσο πλούσια κι αν προσφέρονται, θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους αποστολείς τους αν έρχονται ορφανά συναισθημάτων.

«Η Αποφοίτηση» είναι μία ταινία-μάθημα συμπεριφοράς για όσους σκέφτονται να γίνουν γονείς...

 

Συντάχθηκε από τον #Omiros, Coni-On-Air web radio.

Coni-ΟnAir: Τhe Music Radio

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.