Είδαμε τη Λευκή Συμφωνία, τα Αρνάκια, τους Διόνυσος & Final Act στο Κύτταρο

Είδαμε τη Λευκή Συμφωνία, τα Αρνάκια, τους Διόνυσος & Final Act στο Κύτταρο

H εκπομπή «UNKNOWN SOUND» του Άγγελου Αλιγιάννη στην Ερτ Open 106.7 γιόρτασε τα τρίτα γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι-live στο ιστορικό Κύτταρο. Τέσσερις μπάντες της ελληνικής σκηνής διαδέχονταν η μία την άλλη πάνω στη σκηνή, προσφέροντας ένα συναυλιακό πυρετό που μας έχει λείψει.

Το φωτογραφικό υλικό είναι παραχώρηση του Ηλία Μωραΐτη - Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt

The Final Act

Οι Final Act πάτησαν πρώτοι το stage και προθέρμαναν ευχάριστα, με δυναμισμό και ένταση τη βραδιά, με τραγούδια δικά τους αλλά και cover-εκπλήξεις από Διάφανα Κρίνα και Τρύπες στο τέλος της ζωντανής τους εμφάνισης. Μια μπάντα με ενέργεια και ροκ υπόσταση που ξεχείλιζε από παντού και με σκηνική παρουσία γεμάτη πάθος.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η παρουσία των ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Ένταση, δυναμισμός, χορός, καθαρόαιμος λυρικός ελληνικός στίχος και ξεκάθαρη ροκ συμπεριφορά καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισής τους, έδεσαν απόλυτα με τους Final Act αλλά και λείαναν το έδαφος κατάλληλα για να ανέβουν στη σκηνή οι επόμενοι. 

ΑΡΝΑΚΙΑ

Όταν τα Αρνάκια ετοιμάζονταν να ανέβουν στη σκηνή, ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται κοντά τους, ακριβώς από κάτω τους και όλα ήταν έτοιμα για να απολαύσουμε τη θρυλική punk 'n' roll μπάντα ζωντανά, να ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια και να ουρλιάξουμε όλοι μαζί στίχους που χτυπάνε κατευθείαν κόκκινο στο μυαλό και στην καρδιά. Το live τους ήταν απολαυστικό, δε χάλασαν κανένα χατίρι στο κοινό τους που τραγουδούσε μαζί τους κάθε στίχο και άπλωνε χέρια να τους χαιρετίσει ακόμα και κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Μια δυναμική επιστροφή από τα παλιά, μια μπάντα που ξέρει να κάνει τις επιλογές της και να δίνει κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό της... Στα επόμενα...

Λευκή Συμφωνία

Για τη Λευκή Συμφωνία τα λόγια είναι περιττά. Η μπάντα με τους πιστούς ακόλουθούς της -τους Λευκούς Αγγέλους- και όλους εμάς που παρακολουθούμε τη νέα εποχή της και γινόμαστε άτυπα πιστοί «άγγελοι», είναι ένας δυναμίτης που εκρήγνυται κάθε φορά που ανεβαίνουν στη σκηνή. Ο κόσμος είναι εκεί για να τραγουδήσει, να χορέψει, να νιώσει και να συμμετέχει με κάθε δυνατό τρόπο. Η επαφή της μπάντας με το κοινό είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, που είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της εμφάνισης κατ' εμέ. Η new wave αισθητική μουσικής και στίχων, ανακατεύεται με την πιο ροκ πλευρά του συγκροτήματος, το συναίσθημα ξεχειλίζει, οι σκέψεις φεύγουν... 

Λευκή Συμφωνία

Όσο διαρκούν τα live της Λευκής Συμφωνίας είναι σαν το άτομο να κάνει μια κρυφή συμφωνία με τον εαυτό του ότι για την επόμενη μιάμιση ώρα είμαστε εμείς οι δύο σε ένα μουσικό σύμπαν μακριά... Είναι από τις περιπτώσεις που νιώθεις ξεκάθαρα τη δύναμη της μουσικής.

Εις το επανιδείν!

***Ευχαριστούμε πολύ τον Ηλία Μωραΐτη- Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.