Είδαμε τη Λευκή Συμφωνία στο An Club!

Είδαμε τη Λευκή Συμφωνία στο An Club!

Σάββατο βράδυ περνάμε από νωρίς το κατώφλι του γνωστού και ιστορικού υπογείου στη Σολωμού. Για ένα ακόμα ιστορικό live, από αυτά που μόνο στο An club μπορούν να συμβούν και να είναι γεμάτα ενέργεια και συναίσθημα.

Η Λευκή Συμφωνία, περνάει σε μια φάση αναδραστηριοποίησης έπειτα από χρόνια, και τα μέλη της αποφασίζουν να δώσουν στο An ένα επετειακό ζωντανό πάρτι για την επανακυκλοφορία δύο από τους τέσσερις ιστορικούς δίσκους της μπάντας: «Μυστικοί Κήποι» και «Χρώματα». Το κλίμα ήταν γιορτινό, οι Λευκοί Άγγελοι (οι πιστοί φαν του συγκροτήματος) από νωρίς έδιναν τον παλμό στο χώρο, η αναμονή μεγάλωνε.

Οι φωτογραφίες είναι παραχώρηση του Ηλία Μωραΐτη - Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt

 
 

Βγαίνοντας στη σκηνή η διάθεση εκτοξεύθηκε και το πάρτι ξεκίνησε κανονικά... Μέσα από τις dark αλλά και new wave  μελωδίες, τα έντονα γκάζια και τα πιο ηλεκτρονικά στοιχεία σε άλλα σημεία, τη βροντερή και βαθιά φωνή του Θοδωρή Δημητρίου, τον ελληνικό στίχο σε μία από τις καλύτερές του αποτυπώσεις, η βράδια ήταν ξέφρενη.

Οι φωτογραφίες είναι παραχώρηση του Ηλία Μωραΐτη - Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt

 
 

Τα μέλη της μπάντας πάνω στη σκηνή δε σταμάτησαν στιγμή να το απολαμβάνουν και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, το κοινό δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει δυνατά κάθε λέξη, η επικοινωνία ήταν αμφίδρομη, χορός, συναίσθημα στο φουλ. Η Λευκή Συμφωνία έπαιξε όλο το setlist των δύο δίσκων, κομμάτια που δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ πριν, νέο τραγούδι, αλλά στο τέλος έκανε και όλα τα χατίρια του κοινού και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της θριαμβευτικά με το «Όνειρο».

Ήταν ένα βράδυ που δεν μπορεί να αποτυπωθεί με αυστηρά μουσικούς όρους και «κριτική» τέτοιου τύπου μιας και ήταν μια πραγματική γιορτή για όλους, πάνω και κάτω από τη σκηνή, που σαν ένα σώμα πάλλονταν, τραγουδούσαν και χόρευαν σε ένα γλυκά συναισθηματικό ντελίριο.

Εις το επανιδείν λοιπόν!

 
 
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.