Είδαμε Παύλο Παυλίδη & Hotel Alaska στην Τεχνόπολη!

Είδαμε Παύλο Παυλίδη & Hotel Alaska στην Τεχνόπολη!

Σε μια εμφατική συναυλία στην Τεχνόπολη, ο Παύλος Παυλίδης μαζί με τους σπουδαίους Hotel Alaska (Φώτης Σιώτας: βιολί, λούπες, Δημήτρης Τσεκούρας: μπάσο, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα, Αλέκος Γεωργουλόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα) ολοκλήρωσαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία ανά την Ελλάδα, στην Αθήνα.

Όλο το φωτογραφικό υλικό είναι της Μαρίζας Καψαμπέλη

 

 
 

Και με αυτήν τη συναυλία, για όλους εμάς που είμασταν εκεί, ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος με τον πιο μαγευτικό τρόπο. Ο Παύλος, σε μια κατάμεστη Τεχνόπολη, έκανε -όπως πάντα- στην άκρη ό,τι μπορεί να συμβαίνει τριγύρω και έβαλε τον κόσμο που παρακολουθούσε, στο δικό του σύμπαν. Ταξίδια, απέραντες παραλίες, αμέτρητα εσωτερικά βάθη, η σελήνη και η αγάπη έκαναν τα τσιμέντα της πόλης να μοιάζουν ζεστή αμμουδιά. Το συναίσθημα ξεχειλίζει όταν επιχειρώ να γράψω για το πόσο μοναδικά ψυχοθεραπευτικές είναι οι ζωντανές εμφανίσεις του Παυλίδη. Κάθε φορά συμβαίνει το ίδιο από την αρχή και ας περνάνε τα χρόνια σαν νερό. Κάθε φορά είναι σαν πρώτη και μοναδική φορά.

Ο Παύλος διέτρεξε όλη την μουσική του πορεία, ξεκινώντας από το τώρα και γυρίζοντας το χρόνο προς τα πίσω ή προς το μέλλον... Ο Παύλος είναι πάντα η καλύτερη εκδοχή του, ο κόσμος το εισπράττει, συμμετέχει και ανταποδίδει. Υπήρξαμε αυτήκοοοι μάρτυρες μιας τεράστιας συναυλίας, που σε πολλά επίπεδα και για πολλούς λόγους αξίζει και στον Παύλο Παυλίδη  & τους Hotel Alaska αλλά και στο κοινό που αποδεικνύει έμπρακτα ότι όταν ο Παύλος γελάει και μας δείχνει το φεγγάρι όλα μπορούν να συμβούν.

Till the next one!

Λίστα: Τώρα που Χάνεται το Φως / Άννα / Το Παιδί με το Πατίνι / Όσο Μικραίνω / Ατλαντίς / Η Μαίρη / Τώρα Αρχίζω και Θυμάμαι / Φωτιά στο Λιμάνι / Η Νέα Βαρβαρότητα / Μόνο Αυτό / Ρόδες / Ο Βασιλιάς της Σκόνης / Η Τελευταία Φορά / Το Φάντασμα της Εθνικής Οδού / Άσε με Εδώ / Πάρε με Μαζί σου / Μόχα / Το Καράβι / Ρίτα / Στο Βράχο / Η Σπασμένη Πολυθρόνα / Ο Κηπουρός / Δεν Υπάρχεις / Βροχοποιός / Λευκή Καταιγίδα / Λιωμένο Παγωτό / Ρομπότ / Ό,τι Θες Εσύ / Περιμένω.

 
 
 

Όλο το φωτογραφικό υλικό είναι της Μαρίζας Καψαμπέλη.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.