Απίθανο Athens Flying Week!

Απίθανο Athens Flying Week!

Μία συναρπαστική εμπειρία με εντυπωσιακό θέαμα βίωσαν οι επισκέπτες του Athens Flying Week στην Τανάγρα! 
Ένα εορταστικό πανηγύρι με τα βλέμματα καρφωμένα στον ουρανό! Ακροβατικά αεροπλάνα με τολμηρά πληρώματα απ' όλο τον κόσμο μας εντυπωσίασαν με τους ακριβείς χειρισμούς και τις επίφοβες φιγούρες! Με την 7μελή ομάδα των Ισπανών να κλέβει την παράσταση με «καρδούλες» στον αέρα!
Φυσικά θαυμάσαμε και νιώσαμε τρομερό δέος και υπερηφάνεια με τα πολεμικά αεροσκάφη της χώρας μας και τους πιλότους να περνάνε και να μας επιδεικνύουν τις ικανότητες και τις δυνατότητες τους! Τριπλά λουπ, περιστροφή τεσσάρων σημείων και ξαφνικά τον πολεμικό μας F-16 περνάει σε απόσταση 3 μέτρων πάνω από τον αεροδιάδρομο, μπροστά στα μάτια μας με 850 χλμ/ώρα.... ξαφνικά παγώσαμε, και το χειροκρότημα δε σταμάταγε! Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθημερινά με αναχαιτίσεις πάνω από το Αιγαίο.
 
Με στημένους πάγκους από κάθε μονάδα, να πουλάει τα σήματα της και τα μπρελόκ της και τα πληρώματα να φωτογραφίζονται με τους επισκέπτες και τα παιδιά. Πολεμικά και πολιτικά αεροπλάνα στημένα στο έδαφος να τα θαυμάσεις και χώροι για αναψυκτικό και φαγητό. Νιώσαμε ευχάριστα σε ένα γιορτινό ιπτάμενο πανηγύρι, σε μία καλή διοργάνωση και ένα τρομερό event που θα πρέπει να το επισκεφτούν μικροί και μεγάλοι!!! 
 

 

 

Κόλπα στον αέρα! 

 

Ελληνικό F-16 !

 

 Boeing CH-47 Chinook

 

Επίδοξοι πιλότοι! 

 

Ισπανική ομάδα! Και οι 7 ήταν υπέροχοι! 

 
 

Mirage 2000 Απίστευτο!

 

 Επιβλητικό! Ελληνικό Apache με χειριστές από το ΤΕΕΠ!

 

Ελληνές κομάντο!

 

Ακοροβατικά φλέρτ!!

 
 
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.