10 χρόνια Chinese Man!

10 χρόνια Chinese Man!

Σάββατο βράδυ στο Βοτανικό. Όσοι βρίσκονταν εκεί ήξεραν πολύ καλά το γιατί. Δεύτερη φορά που οι Chinese Man έρχονται στην Αθήνα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη τους συναυλία. Τους περίμενε και πάλι μια θερμότατη υποδοχή κι εκείνοι με τη σειρά τους στάθηκαν αντάξιοι, και με το παραπάνω, των προσδοκιών.

Ο κόσμος γέμισε σιγά σιγά ολόκληρο το συναυλιακό χώρο. Ποικιλία ανθρώπων που είχαν όμως όλοι ένα κοινό. Από τα πρώτα acts η ατμόσφαιρα είχε αρχίσει να ζεσταίνεται. Χαμόγελα, χορός, η διάθεση στα ύψη. Τα τέλεια συστατικά για ένα βράδυ σαν κι αυτό. Και έρχεται η στιγμή που στη σκηνή ανεβαίνουν οι High Ku, Sly και Ze Mateo. Έπαιξαν κομμάτια από ολόκληρη τη 10χρονη πορεία τους, παλιά και νέα. Για όλο το φάσμα των θαυμαστών τους. Κομμάτια με στοιχεία hip hop, reggae, dub, funk και jazz. Κομμάτια παραλλαγμένα για να δώσουν στο live μια ακόμα πιο δυνατή αίσθηση. Μαζί τους εμφανίστηκαν και οι Taiwan MC και Youthstar με τους οποίους έχουν συνεργαστεί σε διάφορες παραγωγές.

 Πώς γίνεται να μη χορέψεις; Να μην πηδήξεις ψηλά; Να μη σηκώσεις τα χέρια στον αέρα; Δεν έδωσαν κανένα λόγο στο κοινό να μην περάσει καλά, να μη φύγει με το χαμόγελο στα χείλη.

Και όλα τελείωσαν με ένα δυνατό χειροκρότημα...

Κλειώ Σιώζου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.