#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι σεφ Βασίλης Σπόρος, η pastry σεφ Καλλιόπη Αναγνωστή (aka Madame Gâteaux) και η διαιτολόγος/διατροφολόγος Γεωργία Δουκοπούλου, μας ανοίγουν τα μάτια σχετικά με την κουλτούρα του φαγητού παγκοσμίως.
Μοιράζονται μαζί μας λαχταριστές εμπειρίες και συνταγές για ταξίδια με προορισμό τις κουζίνες του κόσμου και του μικρόκοσμού μας.

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Green Κούκμπουκ: Η απολαυστική πρόταση της Madame Ginger!

Green Κούκμπουκ: Η απολαυστική πρόταση της Madame Ginger!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ: 61 λαχταριστές, πανεύκολες συνταγές για όλους από την Madame Ginger και τις Εκδ. Μίνωας

ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ: 61 λαχταριστές, πανεύκολες συνταγές για όλους από την Madame Ginger και τις Εκδ. Μίνωας

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στις κουζίνες μας, «απλά και διαφορετικά» με τον Γ. Ευγενειάδη | εκδ. Πεδίο

Στις κουζίνες μας, «απλά και διαφορετικά» με τον Γ. Ευγενειάδη | εκδ. Πεδίο

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μαγειρεύοντας... εποχές παρέα με την MamaTsita!

Μαγειρεύοντας... εποχές παρέα με την MamaTsita!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με άρωμα εσπεριδοειδών

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με άρωμα εσπεριδοειδών

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Νηστίσιμο brunch στο σπίτι με γεύσεις από το Μακεδονικό Ταχίνι!

Νηστίσιμο brunch στο σπίτι με γεύσεις από το Μακεδονικό Ταχίνι!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

7 + 1 τρόποι για να αναβαθμίσεις το τοστ σου!

7 + 1 τρόποι για να αναβαθμίσεις το τοστ σου!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η σάλτσα, η γέμιση και η γαλοπούλα του Antony Bourdain!

Η σάλτσα, η γέμιση και η γαλοπούλα του Antony Bourdain!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο φανταστικός κύριος Bourdain. Λίγα λόγια για τη ζωή ενός υπερφυσικά χαρισματικού ανθρώπου.

Ο φανταστικός κύριος Bourdain. Λίγα λόγια για τη ζωή ενός υπερφυσικά χαρισματικού ανθρώπου.

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βελουτέ γλυκοπατάτας με πράσο, μπέικον και θυμάρι

Βελουτέ γλυκοπατάτας με πράσο, μπέικον και θυμάρι

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

#WiseFoodStories vol.1 // Η ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΕΠΙΚΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ - ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

#WiseFoodStories vol.1 // Η ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΕΠΙΚΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ - ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στο εστιατόριο VEZENÉ η γαστρονομία συναντάει τη σύγχρoνη τέχνη μέσω της συνεργασίας με τη γκαλερί THE BREEDER

Στο εστιατόριο VEZENÉ η γαστρονομία συναντάει τη σύγχρoνη τέχνη μέσω της συνεργασίας με τη γκαλερί THE BREEDER

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σπιτικές μπάρες βρώμης με σοκολάτα

Σπιτικές μπάρες βρώμης με σοκολάτα

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Banana Pudding από το Magnolia Bakery της Νέα Υόρκης

Banana Pudding από το Magnolia Bakery της Νέα Υόρκης

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Συνέντευξη με τον Σωτήρη Κοντιζά του εστιατορίου Nolan

Συνέντευξη με τον Σωτήρη Κοντιζά του εστιατορίου Nolan

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κουλούρι το θεσσαλονικιώτικο!

Κουλούρι το θεσσαλονικιώτικο!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χρυσοί Σκούφοι 2018 | Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας;

Χρυσοί Σκούφοι 2018 | Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας;

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βίντεο Μαγειρικής από τους Wes Anderson, Alfonso Cuarón, Quentin Tarantino & Michael Bay!

Βίντεο Μαγειρικής από τους Wes Anderson, Alfonso Cuarón, Quentin Tarantino & Michael Bay!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Συνέντευξη με τον chef Μιχάλη Νουρλόγλου του Première

Συνέντευξη με τον chef Μιχάλη Νουρλόγλου του Première

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χειροποίητα lollipops

Χειροποίητα lollipops

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γνωρίστε τον Θάνο Φέσκο του τριάστερου “Geranium“ στην Κοπεγχάγη

Γνωρίστε τον Θάνο Φέσκο του τριάστερου “Geranium“ στην Κοπεγχάγη

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μακαρόν με γεύση τσιχλόφουσκα

Μακαρόν με γεύση τσιχλόφουσκα

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Γκίκας Ξενάκης του εστιατορίου Reeza στο Rocabella Mykonos

Ο Γκίκας Ξενάκης του εστιατορίου Reeza στο Rocabella Mykonos

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κηρήθρα με σοκολάτα γάλακτος και ανθό αλατιού

Κηρήθρα με σοκολάτα γάλακτος και ανθό αλατιού

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Θρεπτική βόμβα με μάνγκο, γάλα καρύδας & σπόρους τσία

Θρεπτική βόμβα με μάνγκο, γάλα καρύδας & σπόρους τσία

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αφράτα marshmallows με γεύση κεράσι

Αφράτα marshmallows με γεύση κεράσι

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τάρτα με κεράσια και κρέμα αμυγδάλου

Τάρτα με κεράσια και κρέμα αμυγδάλου

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μπισκότα linzer με lemon curd

Μπισκότα linzer με lemon curd

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Συνέντευξη με τον Άνταμ Κοντοβά, σεφ του εστιατορίου Βασίλαινας

Συνέντευξη με τον Άνταμ Κοντοβά, σεφ του εστιατορίου Βασίλαινας

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Διαιτητικό μους λεμόνι με φράουλες

Διαιτητικό μους λεμόνι με φράουλες

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μπισκότα σκακιέρα με γιαπωνέζικο τσάι matcha

Μπισκότα σκακιέρα με γιαπωνέζικο τσάι matcha

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γλυκό cake κολοκυθιού

Γλυκό cake κολοκυθιού

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λινγκουίνι με λεμόνι

Λινγκουίνι με λεμόνι

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Low & Slow - Part III

Low & Slow - Part III

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Street Food N’ Tunes: Behind The Cooking Scenes

Street Food N’ Tunes: Behind The Cooking Scenes

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γυμνή Κολοκυθόπιτα

Γυμνή Κολοκυθόπιτα

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Greek Salad

Greek Salad

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Big Night

Big Night

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Top 5 βιβλία για foodies

Top 5 βιβλία για foodies

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cooking Tunes

Cooking Tunes

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Και του χρόνου να ‘μαστε καλά!

Και του χρόνου να ‘μαστε καλά!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Comfort food...

Comfort food...

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Eating around

Eating around

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Low & Slow - Part ΙΙ: Η δέσμευση

Low & Slow - Part ΙΙ: Η δέσμευση

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Για Πίτσα, ακούστε τον Μπάμπη!

Για Πίτσα, ακούστε τον Μπάμπη!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μακαρόνια με κιμά κυρίες και κύριοι!!!

Μακαρόνια με κιμά κυρίες και κύριοι!!!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Not a day at elBulli

Not a day at elBulli

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Low & Slow - Part I

Low & Slow - Part I

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Burger-ing

Burger-ing

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Training Day

Training Day

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Καλοσωρίζουμε τη νέα γενιά του street food!

Καλοσωρίζουμε τη νέα γενιά του street food!

#

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ramen Burger. Ήρθε για να μείνει;

Ramen Burger. Ήρθε για να μείνει;

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.