Η φύση συναντά την πόλη και η Μ. Βερνίκου τον Κ. Βογιατζή και τη Napapijri

Η φύση συναντά την πόλη και η Μ. Βερνίκου τον Κ. Βογιατζή και τη Napapijri

Η φύση συναντά την πόλη και, μ’ αυτή την αφορμή, η Napapijri συναντά τη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου και τον designer και δημιουργό του site yatzer.com, Κώστα Βογιατζή, σε ένα φωτογραφικό project για το Instagram και όχι μόνο. 
Και οι δυο με την ιδιαίτερη, αλλά δημιουργική ματιά τους, αποτυπώνουν τα σημεία και τις στιγμές, όπου πραγματικά η φύση γίνεται ένα με την πόλη.

Το φωτογραφικό αυτό project, παρουσιάζεται σταδιακά, μέσα από το νέο Instagram account της Napapijri στην Ελλάδα (napapijri_athens) και θα κορυφωθεί με την έκθεση των φωτογραφιών στο πολυκατάστημα Golden Hall, στο Μαρούσι, μέσα στο Νοέμβριο. Η τοποθέτηση του brand εκεί που η φύση συναντά την πόλη, αντικατοπτρίζεται έντονα στη χειμερινή συλλογή και αποτελεί μέρος της γενικότερης φιλοσοφίας, ότι "Πάντα υπάρχει ένα ταξίδι" και ότι η καθημερινότητα, η πόλη, το Instragram, όλα μπορούν να γίνουν αφορμή για περιπέτεια. Εξάλλου, ο εορτασμός και η εξερεύνηση του κόσμου στον οποίο κατοικούμε, είναι καίριο χαρακτηριστικό του πυρήνα της Napapijri από την ίδρυσή της το 1987. Η ιδέα, είναι ότι πάντα υπάρχει ένα ταξίδι που συγχωνεύει βασικά στοιχεία του φυσικού κόσμου με το δυναμικό αστικό τοπίο, συνοψίζοντας την ιστορία της Napapijri.

Παρακολουθήστε μια πραγματικά καλλιτεχνική αποτύπωση της φύσης, της πόλης και της δυναμικής τους, στο Instagram, στο @Napapijri_Athens.