«Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος συνεχίζεται» | Διαβάσαμε και σας προτεινουμε το 2ο βιβλίο της best seller τριλογίας του Scott Peck

«Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος συνεχίζεται» | Διαβάσαμε και σας προτεινουμε το 2ο βιβλίο της best seller τριλογίας του Scott Peck

Με την παραδοχή ότι η ζωή είναι δύσκολη αρχίζει το έργο του, ο Scott Peck. Αν υποφέρουμε, αυτό δεν απορρέει από τις δυσκολίες της ζωής, αλλά από την πεποίθησή μας ότι θα έπρεπε να είναι εύκολη.

Ο συγγραφέας ασκεί κριτική στη σημερινή κοινωνία που προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα με βάση την λογική και την επιστήμη. Η δύναμη του κειμένου του, έγκειται στην ικανότητά του να αναλύει με οξυδέρκεια και λεπτότητα την αποτυχία, την κατάθλιψη και τη νεύρωση. Βασιζόμενος σε συνεδρίες ασθενών και προσωπικά βιώματα, ο διάσημος ψυχίατρος μελετά σε βάθος θέματα, όπως ο ναρκισσισμός, η συγχώρεση, η πίστη, η αναζήτηση του ιερού και πολλά άλλα.  

«Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος», το πρώτο best seller του διάσημου ψυχίατρου Scott Peck που εκδόθηκε το 1978 θεωρείται πως άλλαξε τη διανοητική και πνευματική ζωή μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων περισσότερο από κάθε άλλο βιβλίο προτείνοντας μία νέα «ψυχολογία της αγάπης» - έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπουμε τη ζωή, τον εαυτό μας και τους άλλους. Το 1993, ήρθε το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης τριλογίας για να μας παρασύρει και πάλι στο αέναο ταξίδι προς την πνευματική ανάπτυξη. Στο «Ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος συνεχίζεται» προτείνεται μια ολιστική προσέγγιση της ζωής, όπου οι προσωπικές επιλογές συνδιαλέγονται με τις πνευματικές αναζητήσεις και μας οδηγούν από το πρώτο βήμα του πνευματικού ταξιδιού μας (Ωριμότητα) προς το επόμενο (Αυτογνωσία) και μέχρι το ύψιστο βήμα (Αναζήτηση ένος προσωπικού θεού).

Αυτό το έργο του Scott Peck δεν είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, αλλά μία οξυδερκής ανάλυση που μας προτρέπει να κάνουμε σημαντικά και θετικά βήματα στη ζωή μας. Δοκιμάστε να χαθείτε στις σελίδες μιας μοναδικής περιπέτειας αυτοαναλάκλυψης μέσα από την ολοκαίνουρια έκδοση των εκδόσεων Πεδίο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M.Scott Peck
Ο δρόμος ο λιγότερος ταξιδεμένος συνεχίζεται
Μτφρ Σοφία Ανδρεοπούλου
Εκδόσεις Πεδίο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.