Η Πύλη και Το Νησί | Νέο βιβλίο από τον Άγγελο Κυπριανό

Η Πύλη και Το Νησί | Νέο βιβλίο από τον Άγγελο Κυπριανό

Τι θα έκανες αν εμφανιζόταν μπροστά σου μια μαγική Πύλη;

Ο συγγραφέας Άγγελος Κυπριανός παρουσιάζει το νέο νεανικό μυθιστόρημα «Η Πύλη & Το Νησί», βασισμένο σε αληθινή ιστορία από τις αρχές του 2000 στο νησί των Σπετσών.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Τέσσερις έφηβοι περπατούν τον παραθαλάσσιο δρόμο των Σπετσών μέσα στο καταχείμωνο. Συζητούν για αστικούς θρύλους και ονειρεύονται μια Πύλη που θα τους μεταφέρει στους αγαπημένους τους μαγικούς κόσμους, αυτούς που συχνά επισκέπτονται μέσα από βιβλία, παιχνίδια και ταινίες με μάγους, ιππότες και δράκους. Αλλά είναι σοφό να ονειρεύεται κάποιος τέτοια πράγματα; Διότι η μαγεία, λένε πως δημιουργείται με τη δύναμη της θέλησης...
 

 

 

 

 

 

 

Γλώσσα: Ελληνικά

ISBN: 9786180024

Σελίδες: 99

Διαστάσεις: 14x21

Κατηγορία: Σύγχρονη Λογοτεχνία, Βιβλία Φαντασίας.

Link αγοράς: https://www.meteortales.com/novels

 

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Άγγελος Κυπριανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών. Το πρώτο του μυθιστόρημα λογοτεχνίας του Φανταστικού ονομάζεται "Ο Οίκος των Βέρεμον" και κυκλοφόρησε το 2018 από τις εκδόσεις Πηγή. Είναι συγγραφέας μυθιστορημάτων Φαντασίας, μουσικός, καθώς επίσης και ιδρυτής του επιτραπέζιου παιχνιδιού Ρόλων και Φαντασίας με τίτλο "Meteor Tales".

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.