Η Lady Gaga εκδίδει «ένα βιβλίο γεμάτο καλοσύνη»!

Η Lady Gaga εκδίδει «ένα βιβλίο γεμάτο καλοσύνη»!

Μία λέξη μας έρχεται στο μυαλό στην προσπάθεια μας να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους κι αυτή είναι η καλοσύνη!

Η Lady Gaga, η γνωστή τραγουδίστρια, σε ένα ακόμα ακτιβιστικό της έργο, προβαίνει στην έκδοση ενός νέου ανθολογίου με ιστορίες από νεαρούς συγγραφείς με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα όπως είναι η ψυχική υγεία, ο εκφοβισμός, ο στιγματισμός και οι ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες, το οποίο έχει τίτλο: Channel Kindness: Stories of Kindness and Community και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση και την αποδοχή μέσω από κοινωνικά κινήματα που θα αντανακλούν μηνύματα καλοσύνης και αγάπης.

Μία από τις ιστορίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο, για παράδειγμα, αφορά ένα νεαρό άτομο με αυτοάνοσο νόσημα, το όποιο έχοντας υποστεί bullying, μαθαίνει πώς να αγαπάει τον εαυτό του και ιδρύει έναν οργανισμό στην προσπάθειά του να εκπαιδεύσει κι άλλους νέους για τη σημασία του self-love. Όλοι συγγραφείς συνδράμουν στο πρόγραμμα “Channel Kindness” του Born This Way Foundation, μη κερδοσκοπικού ιδρύματος το οποίο έχει ιδρύσει η Lady Gaga με τη μητέρα της, Cynthia Germanotta, το 2011, με στόχο τη διαμόρφωση ενός καλύτερου και ασφαλέστερου κόσμους για τη νεολαία.

Το βιβλίο αναμένεται να εκδοθεί στις 22 Σεπτέμβρη του 2020 και υπάρχει ήδη η δυνατότητα προ-παραγγελίας από το Amazon.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.