Διαβάσαμε: «Σαν κονιάκ σαμπάνιας» της Μαρίας Λεβέντη | Floral Books

Διαβάσαμε: «Σαν κονιάκ σαμπάνιας» της Μαρίας Λεβέντη | Floral Books

Όταν το βιβλίο έχει τον τίτλο «Σαν κονιάκ σαμπάνιας» και η πρόταση έρχεται από τον bartender (μεταξύ πολλών άλλων) Γιάννη Κοροβέση τότε απλώς δεν μπορείς να αντισταθείς. Και η ανάγνωση σε αποζημιώνει.

Στην Θεσσαλονίκη της covid εποχής, μία ψυχίατρος, ένας δημοσιογράφος, ένα κύκλωμα παράνομων κάθε είδους και μια νεαρή γυναίκα εμπλέκονται σε έναν φόνο, αποκαλύπτουν ένα μεγάλο μυστικό και φωτίζουν έναν ανομολόγητο έρωτα. Μέσα από μία αστυνομική ιστορία τα δώδεκα πρόσωπα-κλειδιά αναμετριούνται με όσα νιώθουν, σκέπτονται, θυμούνται και επιθυμούν. Ο καταιγισμός αποκαλύψεων και εξελίξεων θα τους κάνει να ζήσουν αναπάντεχα γεγονότα και θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Η ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας Μαρία Λεβέντη εξυφαίνει μια ιστορία μυστηρίου και καλεί τον αναγνώστη να σκεφτεί τον εαυτό του και την ύπαρξή του. Να ξεπεράσει τα όρια του και να κατανοήσει σε βάθος τους δεσμούς ζωής που ορίζουν την υπόστασή του.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα αυτογνωσίας βασισμένο σε αληθινές ιστορίες και στα αρχέτυπα του Carl Jung οδηγεί σε μια διαδρομή μέσα από γεύσεις και μυρωδιές στα πλέον μύχια επίπεδα του νου και της ψυχής με όχημα το μόττο «με τη γεύση επιλέγεις αλλά με τη μυρωδιά επιλέγεσαι».

Bonus το υπέροχο vintage εξώφυλλο.

 

Μαρία Λεβέντη
Σαν κονιάκ σαμπάνιας
Εκδόσεις Floral Books

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.