Διαβάσαμε και σας προτείνουμε το πρώτο βιβλίο του Γιάγκου Πλατή «Σήμερα είπα να μη γράψω»

Διαβάσαμε και σας προτείνουμε το πρώτο βιβλίο του Γιάγκου Πλατή «Σήμερα είπα να μη γράψω»

Οι Εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορούν το πρώτο βιβλίο του Γιάγκου Πλατή με τίτλο «Σήμερα είπα να μη γράψω».

Ζώντας σε ένα περιβάλλον που απαιτεί συχνά να είμαστε υποκριτικά γελαστοί και να βιαζόμαστε ασθμαίνοντας, ξεχνάμε όλα αυτά που μας έχουν σημαδεύσει, μας έχουν καθορίσει και δεν τα κοιτάμε κατάματα. Αφήνουμε στην άκρη όλα αυτά που τη νύχτα δε μας αφήνουν να κοιμηθούμε. Όλα αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια όταν ακούμε μια ζεστή μελωδία ή όταν αισθανόμαστε το άδικο γύρω μας και προτιμάμε να το καταπιούμε και να κάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Οι «σκόρπιες λέξεις» αυτού του βιβλίου μιλούν για την πλευρά της ζωής που περνώντας από τις όχθες της, βγαίνουμε πιο δυνατοί και ελεύθεροι.

Το «Σήμερα είπα να μη γράψω» αποτελείται από μία σειρά από κείμενα - μικρές ιστορίες για την απώλεια, τη θλίψη, την οργή, τη μοναξιά και τον αποχωρισμό, αλλά και για την αγάπη, τη φιλία, τον έρωτα, την εσωτερική δύναμη και για το φως που έρχεται όταν περνάμε από το σκοτάδι.

Η πρώτη συγγραφική απόπειρα του Γιάγκου Πλατή θυμίζει εκείνο το φωτάκι που αναβοσβήνει στην άκρη ενός σκοτεινού τούνελ... Γνωρίστε τον μέσα από τις σελίδες του.

 

Ξεφυλλίστε μερικές σελίδες από το βιβλίο εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σήμερα είπα να μη γράψω
Εκδόσεις Οσελότος
Συγγραφέας: Γιάγκος Πλατής
Έτος έκδοσης: 2020

 

 

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Γιάγκος Πλατής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει κοινωνιολογία στο Πάντειο. Είναι μουσικός και αρθρογράφος. Από μικρός άρχισε να γράφει στίχους, ιστορίες και κείμενα. Αγαπάει τα ταξίδια, το σινεμά, το διάβασμα και όλα αυτά που κρύβουν τις απολαύσεις των μικρών στιγμών. Πιστεύει στη δύναμη της τέχνης. Πιστεύει πως όλα όσα ζούμε, είναι οι οδηγοί μας...

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.