Ο Σταύρος Κιουτσιούκης «λέει ψέμματα» στο deBόp ή αλλιώς 5+1 ευσεβείς πόθοι για το άμεσο μέλλον μας...

Αρχές του κατεξοχήν «ψεύτη μήνα», σε μια χρονιά όπου οι πιο κοινές μας προσδοκίες μοιάζουν συχνά με υψηλές απαιτήσεις σε ένα παρόν εμπνευσμένο από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, ο «δημιουργός κόμικς ελαφρού ρεπερτορίου» Σταύρος Κιουτσιούκης, κερνά το deBόp και τους αναγνώστες του 5 σκίτσα που ταιριάζουν στην εποχή:

«Μικρά αθώα ψέμματα», ευσεβείς πόθοι ή τα «ελάχιστα» των θαυμάτων στα οποία ελπίζουμε;

Τα συμπεράσματα δικά σας, καθώς επίσης κι η ευκαιρία να συμπληρώσετε το τελευταίο σκίτσο με την ατάκα που χαρακτηρίζει το δικό σας απίστευτο παρόν.

 
 
 
 

Εσείς τι σκέφτεστε τώρα;

 

 

-- Το Σάββατο 10 Απριλίου, ο Σταύρος Κιουτσιούκης θα κάνει take over στο instagram account του deBόp (@deBop.gr) για να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέσετε εσείς, από την Παρασκευή 9 Απριλίου. Συντονιστείτε στα stories μας εδώ. --

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.