Μουσική και κόμιξ: Amanda Palmer

Η Amanda Palmer είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος. Γνωστή και ως Fucking Amanda Palmer είναι μία αμερικανίδα τραγουδοποιός, που ξεκίνησε ως η βασική τραγουδίστρια, πιανίστρια και συνθέτρια του duo The Dresden Dolls και συνέχισε με μία επιτυχημένη σόλο καριέρα, αλλά και συμμετέχοντας στους Evelyn Evelyn και στους Amanda Palmer and the Grand Theft Orchestra.

Έχει πολλά να πει είναι η αλήθεια, κάποια από αυτά -όπως τις πεποιθήσεις της περί της σχέσης χρημάτων και μουσικής- μας τα λέει παρακάτω:


Τη συνέδεσα με τα κόμιξ όταν έμαθα ότι είναι παντρεμένη με τον Neil Gaiman (βλέπε Sandman) αλλά και γιατί τελικά, έγραψε και το δικό της graphic novel, το Evelyn, Evelyn: A tragic tale in to tomes.

Υπάρχει σαν κόμικ, αλλά και σαν άλμπουμ μουσικό:

 

Εδώ μπορείτε να δείτε και απο τη ζωντανή παρουσίαση του consept απο το “the worlds only known conjoined singer/songwriter duo”:

 

Γράφτηκε από την Κατερίνα Σταμάτη, από το Δεν πειράζει, Coni-OnAir. 

Coni-ΟnAir: Τhe Music Radio

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.