#ΜένουμεΣπίτι = Ώρα να μάθουμε κάτι! Τα πιο αγαπημένα μας FREE online courses!

Κι αφού έσπασες το κεφάλι σου για το τι θα κάνεις σπίτι πριν κρεμαστείς από το φωτιστικό του σαλονιού και αρχίσεις την κούνια προσφέροντας ένα υπέροχο κατά τα άλλα θέαμα στους γείτονες με θέα στο παράθυρό σου... συνειδητοποίησες πως ίσως τώρα είναι η ώρα να μάθεις αυτό που πάντα ήθελες.

Το #ΜένουμεΣπίτι όσο περιοριστικό και αν είναι προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους φιλομαθείς να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον χρόνο μέσα από free online courses!

Αυτά είναι τα αγαπημένα μας:

Δωρεάν online μαθήματα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

 

Περιηγησου δωρεάν σε διάφορα θέματα, πατώντας εδώ, ανακάλυψε τα και αν θες μπορείς να λάβεις και πιστοποιητικό με μια μικρή χρέωση.

Udemy

 

Ένας αγαπημένος διαδικτιακός προορισμός για φοιτητές και επαγγελματίες που αναζητούν οικονομικά και δωρεάν μαθήματα online.
Μετά την ολοκλήρωση ενός μαθήματος, λαμβάνεις και το ανάλογο πιστοποιητικό.

Ανακάλυψε το UDEMY εδώ.

Free Online Courses on LinkedIn Learning (Lynda.com)

 

Για τεχνολογία, διαχείριση και δημιουργικές δεξιότητες, εδώ.

Free Online Courses από τη Microsoft

 

Για να διευρύνεις την τεχνολογική σου εμπειρία καθώς η τεχνολογία βρίσκεται πανταχού παρούσα, δοκίμασε μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες αυτό που θα σου κεντρίσει πιο πολύ το ενδιαφέρον. Δες εδώ.

Ενώ εδώ τα μαθήματα χωρίζονται με βάση το επίπεδο της τρέχουσας εμπειρίας σου. Υπάρχουν μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αρχάριους, οπότε μένει μόνο να το ψάξεις!

Περισσότερα εδώ.

Alison - Μάθε τώρα κώδικα!

 

Είτε είσαι πλήρως αρχάριος είτε έχεις μια ιδέα από κώδικα, με αυτά τα δωρεάν μαθήματα μπορείς να τσεκάρεις μια σειρά από διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού ώστε να πάρεις μια ιδέα. Πάτα εδώ.

Skillshare - Creativity Classes Online

 

Για όλους τους δημιουργικούς εγκεφάλους εκεί έξω, αυτό το site είναι ένας μικρός Παράδεισος με δωρεάν μαθήματα, σε απευθείας σύνδεση έχοντας θεματολογία το design, τη φωτογραφία, το γράψιμο,τις τέχνες αλλά και την τεχνολογία. Μάθε τα όλα εδώ.

TedEd Courses

 

Θα βρεις ενδιαφέροντα μαθήματα πάνω σε όλων των ειδών τα θέματα. Όταν λέμε όλων, εννοούμε όλων. Από Business & Economics, Λογοτεχνία & Γλώσσα, Μαθηματικά, Φιλοσοφία & Θρησκεία, Κοινωνικές Σπουδές μέχρι και Διδασκαλία & Εκπαίδευση. Ανακάλυψέ τα εδώ.

Coursera

 

Το Coursera αποτελεί μια ιστοσελίδα που προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από 33 συμβαλλόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το Πανεπιστήμιο του Stanford. Παρέχονται μαθήματα σε πολλά σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα, όπως την πληροφορική, τα οικονομικά, τα μαθηματικά, τα κοινωνικά δίκτυα, την ιστορία και πολλά άλλα. Ξεκίνησε τις σπουδές σου εδώ.

Τζένη Δρούγκα

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.