Γκάλοπ: Χριστούγεννα και Έρωτας // Τα Ελληνικά δεδομένα έρευνας για τις σχέσεις των δύο φύλων τα Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα = Σχέση; Δεν ξέρουμε, άλλα λένε οι Έλληνες άνδρες κι άλλα οι Ελληνίδες!

84% των singles απαντάει ότι θα ήθελε τα Χριστούγεννα να είναι σε σχέση, επιβεβαιώνοντας την φήμη ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης.

Σε «Σχεσάκηδες» μεταμορφώνονται οι άντρες ηλικίας 18–24 τα Χριστούγεννα, σε αντίθεση με τις γυναίκες που δηλώνουν, ότι δεν έχουν πρόβλημα τα κάλαντα να τους βρούνε single. Πιο συγκεκριμένα, το 76% των αντρών ηλικίας 18–24 προτιμούν να είναι σε σχέση τα Χριστούγεννα, σε αντίθεση με τις συνομήλικές τους γυναίκες, που σε ποσοστό μόλις 17% θα ήθελαν να στολίσουν το δέντρο τους με κάποιον σύντροφο.

 

Το «πνεύμα» των Χριστουγέννων δεν με αφήνει να χωρίσω…

…47% δηλώνει ότι έχει συμβεί να μένουν σε μια σχέση μόνο και μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα.

Εντύπωση προκαλεί ότι τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, ξεχνάνε το «πνεύμα» των Χριστουγέννων όταν πλησιάζει το καλοκαίρι. Το 69% των ερωτηθέντων λέει ότι έχει συμβεί να χωρίζουν από μία σχέση, προκειμένου το καλοκαίρι να τους βρει single!

 

Λείπει το σεξ από τις γυναίκες τα Χριστούγεννα!

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ο πρωταθλητής της ερωτικής διάθεσηςσύμφωνα με τους άντρες και τις γυναίκες, αλλά τα Χριστούγεννα φαίνεται ότι μόνο το ένα φύλο έχει «πονηρές» διαθέσεις.

Συγκεκριμένα παρατηρούμε, ότι τα Χριστούγεννα δημιουργείται μεγάλο χάσμα στην ερωτική διάθεση των δύο φύλων. Πιο αναλυτικά, το 51% των γυναικών έναντι 14% των αντρών έχουν πιο ανεβασμένη λίμπιντο, χωρίς μάλλον να βρίσκουν την επιθυμητή ανταπόκριση.

 

Δεν είμαι άντρας της μιας βραδιάς…

Μεγάλη έκπληξη προκαλεί ότι μόνο το 22% των single αντρών θα ήθελε ο Άγιος Βασίλης να τους φέρει μια εφήμερη σχέση (one night stand ) για τα Χριστούγεννα.

Αντίθετα, το δώρο αυτό το εκτιμάει περισσότερο το 57% των single γυναικών, που θα ήθελε να βρει κάτω από το «δέντρο» μια εφήμερη σχέση ή μία «Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια της μίας νύχτας».

 

Τα Χριστούγεννα θέλουν δύο, το καλοκαίρι λέμε «αντίο».

Το 77% των γυναικών ηλικίας 35+ που είναι σε σχέση σήμερα, δείχνει μεγαλύτερη επιθυμία να περάσει μόνο του το καλοκαίρι. Αντίθετα, οι αντίστοιχες γυναίκες ηλικίας 18–34 δείχνουν να είναι πιο συντροφικές, αφού μόλις 28% αυτών, δηλώνουν ότι το καλοκαίρι προτιμούν να είναι singles.

Μάλλον θα πρέπει να βγει ένα νέο γνωμικό για τις γυναίκες 35+ που είναι σήμερα σε σχέση που να λέει:

«Χριστούγεννα σε σχέση, καλοκαίρι με όποιον μου αρέσει»!

 

Η ταυτότητα της Έρευνας:

Η έρευνα διεξήχθη από την εφαρμογή «Για πες | Ανώνυμο τσατ®». Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε για κινητά Android από εδώ, και για κινητά iPhone από εδώ.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα δύο χιλιάδων (2.000) ατόμων, αντρών και γυναικών από όλη την Ελλάδα. Στις ηλικίες υπήρχε ισοκατανομή (50% άντρες / 50% γυναίκες). Το ερωτηματολόγιο διανεμήθηκε online και συμπληρώθηκε την περίοδο 15 Νοεμβρίου μέχρι 15 Δεκεμβρίου,από χρήστες της εφαρμογής. Όλοι οι ερωτώμενοι είναι κάτοικοι Ελλάδας. Η συλλογή, η επεξεργασία και η ανάλυση των δεδομένων έγινε από ειδικά στατιστικά προγράμματα σε συνεργασία με την Pollfish (www.pollfish.com).

Λίγα λόγια για το «Για πες |Ανώνυμο τσατ®»:

Το «Για πες | Ανώνυμο τσατ®» (www.medium.com/giapes) είναι το μοναδικό 100% Ελληνικό mobile app για γνωριμίες και online φιλίες που εξασφαλίζει ανωνυμία. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε για κινητά Android από εδώ, και για κινητά iPhone από εδώ.

Η λειτουργία του βασίζεται σε ένα ανώνυμο live chat, μέσα από το οποίο οι χρήστες από όλη την Ελλάδα μπορούν να κάνουν ανώνυμα νέες γνωριμίες με τρόπο διασκεδαστικό .

Μετά από έναν χρόνο παρουσίας σε συσκευές Αndroid και iPhone, έχει ήδη καταφέρει να γίνει μια αγαπημένη συνήθεια. Τα νούμερα(*) μαρτυρούν την επιτυχία του «Για πες | Ανώνυμο τσατ®», αφού μέχρι σήμερα 180.000 Έλληνες και Ελληνίδες την έχουν «κατεβάσει» στο κινητό τους. Παράλληλα, τις τελευταίες 30 ημέρες την επισκέφτηκαν 33.000 μοναδικοί χρήστες, οι οποίοι πραγματοποίησαν πάνω από 129.000 συνομιλίες και αντάλλαξαν 7.600 φωτογραφίες!

(*) Πηγή: Google, Apple

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.