η ομαδα μας

Πηνελόπη Δημητρακοπούλου

Πηνελόπη Δημητρακοπούλου

H Πηνελόπη Δημητρακοπούλου είναι πιστoποιημένη Personal, Executive και Τeam Coach. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Bath, εξειδικεύτηκε στο μεταπτυχιακό (ΜΑ) στις νέες τεχνολογίες και στα media στο Πανεπιστήμιο του Bristol και εργάζεται ως Sales Representative σε εταιρία βιομηχανικού εξοπλισμού τα τελευταία 10 χρόνια.
Θέλοντας να γεφυρώσει τις σπουδές της με την εταιρική κουλτούρα, αποφάσισε το 2015 να συνεχίσει τις σπουδές της και να ασχοληθεί με το Coaching. Έχει πιστοποιηθεί από τον Ιnternational Coaching Federation (ICF Global - τον μεγαλύτερο παγκόσμιο οργανισμό Coaching). 

Εργάζεται πλέον και ως coach, είτε ως personal coach, είτε σε εταιρίες και start-up (σε executive επίπεδο με υψηλόβαθμα στελέχη και με ομάδες).


subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.