Βιενέζικα Βαλς με την ορχήστρα FRANZ LEHAR

Βιενέζικα Βαλς με την ορχήστρα FRANZ LEHAR

Είτε ανήκετε σε εκείνους που όσο και να ξενυχτήσουν στο ρεβεγιόν της παραμονής, βάζουν ξυπνητήρι στις 12 το μεσημέρι για να μη χάσουν τη ζωντανή μετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, είτε είστε από εκείνους που τους πλακώνει το πάπλωμα και πάντοτε ξυπνάτε στο σημείο όπου οι χορευτές βρίσκονται μέσα στο παλάτι χορεύοντας το Βlue Danube του Johann Strauss και μελαγχολείτε που δεν το προλάβατε από την αρχή, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κλείσετε εισιτήρια για την εν λόγω παράσταση.

Η ορχήστρα του σπουδαίου συνθέτη Franz Lehar, σε συνοδεία σολίστ μουσικών αλλά και χορευτών από την Όπερα της Βιέννης, θα παρουσιάσει στο Christmas Theatre τα καλύτερα Βιενέζικα βαλς όλων των εποχών, πόλκες και μαζούρκες και θα μας θυμίσει ότι η Βιέννη κάθε πρωτοχρονιά ζει στον ρυθμό του βαλς. Η αίθουσα του θεάτρου θα γεμίσει λουλούδια, και στην σκηνή θα βρίσκεται η διάσημη ορχήστρα υπό την διεύθυνση του εξίσου διάσημου μαέστρου Reto Parolari που διετέλεσε για χρόνια διευθυντής ορχήστρας του Βασιλικού Θεάτρου του Άμστερνταμ.

Μη χάσετε αυτή τη σπουδαία και ιστορική ορχήστρα που έρχεται αυτές τις γιορτές στην Αθήνα για τρεις υπέροχες Πρωτοχρονιάτικες συναυλίες...

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΑ (ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ)

VIP ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 60 ΕΥΡΩ

Α΄ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 50 ΕΥΡΩ

Β΄ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 42 ΕΥΡΩ

ΚΕΡΚΙΔΑ (ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ)

Γ΄ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 32 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 16 ΕΥΡΩ

Δ΄ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 24 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 12 ΕΥΡΩ

Ε΄ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 18 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – 65+, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 9 ΕΥΡΩ 

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 211 77 01 700