Θα βγω απ'το αυγό - Θεατρική παράσταση για μωρά

Θα βγω απ'το αυγό - Θεατρική παράσταση για μωρά

Τα πρώτα μωρά που παρακολούθησαν την παράσταση είναι πλέον ολόκληρα παιδάκια. Περπατούν, μιλούν και τρέχουν. Στο μεταξύ, άλλα μωρά ήρθαν σ’ αυτόν τον κόσμο και οι συντελεστές του «Θα Βγω απ’ το Αυγό» είναι έτοιμοι να τα υποδεχθούν στο πορτοκαλί χαλί και τις αφράτες μαξιλάρες που θα στηθούν για τέταρτη χρονιά στη σκηνή του θεάτρου Άβατον.

Πρόκειται για μια παράσταση ειδικά σχεδιασμένη για μωρά από 4-18 μηνών που ακόμη κι αν δεν έχουν σταθεί στα πόδια τους, ξέρουν να ακούν, να πιάνουν, να αισθάνονται, να εκδηλώνουν τη χαρά και τη δυσαρέσκεια τους χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Οι μικροί -πολύ μικροί- θεατές θα ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο παραμυθένιο, με την πολύτιμη βοήθεια του Λευτέρη, του νεογέννητου περιστεριού που κάνει τα πρώτα του φτερουγίσματα εξερεύνησης, αναζητώντας την ευτυχία και την αγάπη. Οι άρτια εκπαιδευμένοι περφόρμερ δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά. Επιστρατεύουν στοχευμένα οπτικά ερεθίσματα, σχήματα, ήχους, μουσική, χρώματα και φυσικά την κίνηση, ώστε να διασκεδάσουν τους μικρούς θεατές, αλλά και να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους.

* Η παράσταση διαρκεί 45' και είναι εμπνευσμένη από το παραμύθι «Ο Λευτέρης, ένα περιστέρι δίχως ταίρι» της Μαρίνας Πλεμένου.
* Κάθε Σάββατο στις 10:30, 12:00 και 13:30
* Τιμές εισιτηρίων: €15 (1 γονιός και 1 μωρό), €20 (2 γονείς και 1 μωρό)
* Πληροφορίες-κρατήσεις: 210- 3412689, www.theatroavaton.gr