Ομαδική Έκθεση «Brave New Worlds»

Ομαδική Έκθεση «Brave New Worlds»

Η Phoenix Athens παρουσιάζει την ομαδική έκθεση εικονογράφησης «Brave New Worlds». Ο τίτλος αναφέρεται στο ζήτημα της μετανάστευσης, και την μετεγκατάσταση σε σχέση με την πολιτιστική κοινωνία του σήμερα. Οι έξι καλλιτέχνες εμπνέονται από τις προσωπικές τους ιστορίες, αλλά και από την ιστορία, τον οπτικό πλούτο και την πολιτιστική πολυμορφία της σημερινής Αθήνας και
παρουσιάζουν την ιδέα του νομά και του μετανάστη ως μια ενοποιημένη υβριδική έννοια.

Τα έργα κατοπτρίζουν τους τρόπους που η μετακίνηση έχει γίνει πολυτέλεια και μία σκληρή πραγματικότητα. Οι ιστορίες τους περιγράφουν την ανάγκη των ανθρώπων για την αίσθηση του «ανήκειν». Το Brave New World είναι ένα παράθυρο στο κοινό για την επικοινωνία των καλλιτεχνών σε σχέση με την αντίληψη της θεματικής με ομαδικό χαρακτήρα και την αντιμετώπιση τους σε ατομικό χαρακτήρα. 

Καθ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί παράλληλο πρόγραμμα με ομιλίες
και εργαστήρια.
  Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επιμέλεια: Χριστίνα Μακρή
Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Ιωάννα Αλεξοπούλου, Χρύσα Βαλσαμάκη, Αλέξανδρος Τζάλλας, Gareth Bunting, Lydia Denno, WD

Εγκαίνια Έκθεσης | Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 στις 20:00

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.