Πασχαλινό camp στον Ελληνικό Κόσμο

Πασχαλινό camp στον Ελληνικό Κόσμο

Η εναλλακτική κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου έρχεται τώρα και με πασχαλινή, παιχνιδιάρικη διάθεση, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Παιχνίδια, κατασκευές και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες φέρνουν τα παιδιά κοντά στα έθιμα του τόπου και την καλύτερη εποχή του χρόνου, την άνοιξη! Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με προβολές στη «Θόλο», στο Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας και με επιλεγμένες δραστηριότητες από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του «Ελληνικού Κόσμου».

Συνοπτικά το πρόγραμμα θα έχει ως εξής: η Μ. Δευτέρα ξεκινά με αφήγηση πασχαλινής ιστορίας, δραματοποίηση και δημιουργικές κατασκευές. Συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα, τη Μ. Τρίτη τα παιδιά θα ζυμώσουν κουλουράκια και θα φτιάξουν τη δική τους πασχαλινή λαμπάδα. Τη Μ. Τετάρτη πρωταγωνιστούν τα αυγά: τα παιδιά παίζουν, κάνουν πειράματα με αυγά και φυσικά θα τα βάψουν. Επιστρέφοντας, μετά την Πρωτομαγιά,  την Πέμπτη του Πάσχα, θα καλλιεργήσουν τις αισθήσεις τους φτιάχνοντας το δικό τους άρωμα και την Παρασκευή του Πάσχα θα ετοιμάσουν πρωτότυπα στεφάνια!

* Ημέρες: Μ. Δευτέρα 22/4, Μ. Τρίτη 23/4, Μ. Τετάρτη 24/4, Πέμπτη του Πάσχα 2/5, Παρασκευή του Πάσχα 3/5
* Απευθύνεται σε παιδιά Α’ έως ΣΤ’ Δημοτικού
* Παρέχεται σνακ
* Πληροφορίες: Τ. 212 254 0000

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.