Όλα τα μυστικά της ινδικής κουζίνας

Όλα τα μυστικά της ινδικής κουζίνας

Η νέα σεζόν στο «Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas» ξεκίνησε δυναμικά. Με πολλά εργαστήρια και μαθήματα γιόγκα για μικρούς και μεγάλους. Με δραστηριότητες που έχουν ως στόχο τη σωματική και ψυχική υγεία ή- πιο εύστοχα- συνολικά την προσωπική μας ανάπτυξη.

Εργαστήρι ινδικής μαγειρικής

Η Mina Bhatt Lefebvre, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ινδία-κάτοικος Καναδά τα τελευταία χρόνια, φτάνει στην Ελλάδα για να μοιραστεί μαζί μας όλα τα μυστικά της κουζίνας της γενέτειράς της. Ποια είναι τα πιο βασικά στοιχεία της σπιτική χορτοφαγικής κουζίνας της Βόρειας Ινδίας; Με ποιον τρόπο μπορούμε να υιοθετήσουμε απλές συνταγές ώστε να εντάξουμε στο μενού μας περισσότερα λαχανικά; Μερικά μόνο από τα ερωτήματα στα οποία θ’ απαντήσει η Mina Bhatt Lefebvre με τον πιο απολαυστικό και επεξηγηματικό τρόπο.

Info: Το νόστιμο αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στ’ αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου από τις 18:00 έως και τις 20:00. Προτεινόμενη δωρεά 25 €.

Στο τέλος του συγκεκριμένου εργαστηρίου αξίζει να μην φύγετε, καθώς θ’ ακολουθήσει ένα γεύμα γνωριμίας με τον Pandit Priyadarshan, το λεγόμενο Satsang με ινδικά και μεσογειακά εδέσματα. Μπορείτε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας! Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με κάθε δωρεά ευπρόσδεκτη.

Τίνα Μπρέκη