Οι Balothizer στο An!

Οι Balothizer στο An!

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου οι “Cretan-thrash post-Punk” Balothizer, θα μας παρουσιάσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Cretan Music from Hell”. Αγάπη για την κρητική μουσική και τη μουσική της παράδοση, μέσα απο μία διαφορετική προσέγγιση που χαρακτηρίζει τους Balothizer και τους έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς!

Οι Balothizer είναι ένα ηλεκτρικό power trio που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο στα τέλη του 2016 απο τον τραγουδιστή/ μπασίστα Παύλο Μαυροματάκη και τον λαουτιέρη Νίκο Ζιάρκα, ενώ το σχήμα ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του drummer Steve Bongo. Αφορμή για τη συνεργασία τους, στάθηκε η κοινή τους αγάπη για την κρητικη μουσική και η ανάγκη τους να φτιάξουν κάτι διαφορετικό μέσα απο αυτην την μουσική παράδοση.
Έχοντας χρόνια προϋπηρεσίας στην alternative και experimental σκηνή του Λονδίνου, τράβηξαν γρήγορα την προσοχή άλλων καλλιτεχνών και κοινού, χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο που έπαιζαν την κρητική μουσικη. Το ακροατήριο χαρακτήρισε τον ήχο τους “Cretan-thrash post-Punk” και κάπως έτσι γεννήθηκε η φράση “Cretan Music from Hell”.

Μαζί τους οι Pissed-Off Kid  και οι Central Pozitronics!