Ο εχθρός | Παράσταση παντομίμας και βωβού κινηματογράφου

Ο εχθρός | Παράσταση παντομίμας και βωβού κινηματογράφου

Είναι μόνοι, οι δυο τους κάπου στη μέση του πουθενά. Ούτε καν θυμούνται πότε εγκαταστάθηκαν στα λαγούμια τους για πρώτη φορά. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει. Δεν έχει δει ο ένας τον άλλον. Δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μία λέξη. Μόνο σφαίρες. Μισεί ο ένας τον άλλο. Φοβάται ο ένας τον άλλο. Πολεμάει ο ένας τον άλλο. Πάντα. Έτσι τους είπαν. Έτσι πρέπει. Μολονότι είναι κατάκοποι και ονειρεύονται τη λήξη του πολέμου. Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η εξαντλητική μάχη;

To θέατρο Rabbithole και η ομάδα Αστροναύτες παρουσιάζουν τη νέα τους παραγωγή με τίτλο «Ο Εχθρός», μία παράσταση παντομίμας και βωβού κινηματογράφου που βασίζεται στο ομώνυμο αριστούργημα των Ντάβιντε Καλί και Σερζ Μπλοκ. Μια ανθρώπινη ιστορία που δημιουργεί ερωτήματα γύρω από τον πόλεμο, τον ηρωισμό, το φόβο και την προπαγάνδα. Με λιτή αφήγηση, ζωντανή μουσική και πλούσια εκφραστικότητα, οι ηθοποιοί της ομάδας προσφέρουν γέλιο και συγκίνηση σε ένα θέαμα που μπορούν να απολαύσουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, κουλτούρας, φύλου, εθνικότητας και λοιπών πεποιθήσεων.

* Η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές με προβλήματα ακοής.
* Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου.
* Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του «Προγράμματος του Φθινοπώρου» του Tempo Forte Italia – Grecia 2018, της πρωτοβουλίας της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα στον τομέα του Πολιτισμού.
* Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 5249903