Μια ζαχαρένια συνταγή / Θέατρο Φούρνος

Μια ζαχαρένια συνταγή / Θέατρο Φούρνος

Για 2η χρονιά, ανεβαίνει στην παιδική σκηνή του θεάτρου Φούρνος, η παράσταση «Μια ζαχαρένια Συνταγή», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέα Φωτεινής Κωνσταντοπούλου.

Μια παράσταση με πολύ χιούμορ και μουσική που δημιούργησε ο Χρήστος Θηβαίος ειδικά για τη Ζαχαρένια Συνταγή και μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και  το πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεις την αγάπη απλόχερα όπου μπορείς.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στον ουρανό. Σε μια πολυάσχολη συννεφούπολη ζουν οι ήρωες των γνωστών παραμυθιών αλλά  και ένας γλυκός και ευγενικός ζαχαροπλάστης ο Ρένος . Ο Ρένος κάθε μέρα ετοιμάζει καταπληκτικά γλυκά για να τα τρώνε και  να παίρνουν δύναμη οι ήρωες ώστε  να διηγούνται ωραίες ιστορίες στα παιδιά .
Όταν ο Ρένος μια μέρα αντιλαμβάνεται ότι οι άνθρωποι στη γη δεν είναι και τόσο ευτυχισμένοι αποφασίζει να τους στείλει ένα σπουδαίο δώρο. Κάτι όμως που δεν είναι και τόσο εύκολο.

 
Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο πλαίσιο της εκστρατείας  WithRefugees-www.WithRefugees.gr


Συντελεστές:
 
Διασκευή Θεατρική προσαρμογή - Σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου
 
Μουσική: Χρήστος Θηβαίος
Ενορχήστρωση: Μάξιμος Δράκος
Στίχοι: Ελεάννα Σαντοριναίου
Σκηνικά κοστούμια: Ευγένιος Αρβανιτάκης
Φωτισμοί: Αποστόλης Τσατσάκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Βασιλική Μουργελά
Φωτογραφίες: Αριάδνη Φυτοπούλου
 
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Ματίνα Δημητροπούλου, Κόνυ Ζήκου, Ευγενία Μαραγκού και ο Γιώργος Τζαβάρας. Ακούγεται η φωνή του Νίκου Νίκα.

Διάρκεια : 55΄. Για παιδιά από 3,5 - 7 ετών