Η βαλίτσα του Χανς // Μόνο για τρεις παραστάσεις

Η βαλίτσα του Χανς // Μόνο για τρεις παραστάσεις

Ποιος είναι ο Χανς;
Τι κρύβει η βαλίτσα του και πως έφτασε στα χέρια μας;

Ο Χανς είναι ο σπουδαίος παραμυθάς και λογοτέχνης Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο οποίος το 1841 επισκέφτηκε την Ελλάδα και μαγεύτηκε από την ομορφιά και τους ανθρώπους της. Μάλιστα γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ακρόπολη! Φεύγοντας άφησε πίσω του μια βαλίτσα γεμάτη από αντικείμενα και σημειώματα βγαλμένα από τις υπέροχες ιστορίες του. Κάτι σαν έναν...παραμυθοχάρτη!

Η σκηνοθέτις Ιωάννα Μπακαλάκου παρουσιάζει μια παράσταση σύγχρονου θεάτρου που ακουμπά στο κλασικό, βασισμένη σε τρία παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μιλήσει για τις αξίες της αγάπης, της αποδοχής, του διαφορετικού και της ειλικρίνειας απέναντι στην υποκρισία.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτις και παιδιά, θα «βουτήξουν» στην ιστορία της Μικρής Γοργόνας και θα δουν τι σημαίνει να αγαπά κανείς αληθινά. Θα ακολουθήσουν το Ασχημόπαπο στη μεγάλη περιπέτειά του και θα καταλάβουν πως καθένας είναι ξεχωριστός και γι' αυτό σημαντικός. Θα γελάσουν με τη μανία του Βασιλιά που ήθελε καινούρια ρούχα. Κι όλα αυτά, με βοηθό τη βαλίτσα του Χανς, με πολύ χιούμορ και δράση!

Συντελεστές
Παίζουν: Τρύφωνας Ζαχαρής, Έμα Μαυρέλη, Κατερίνα Ρουσάκη
Κείμενο –Σκηνοθεσία: Ιωάννα Μπακαλάκου
Σκηνικά-Κοστούμια: Θράσος Χριστόπουλος

* Παραστάσεις: 17,24 και 31 Μαρτίου
* Διάρκεια παράστασης : 90΄
* Κρατήσεις θέσεων: 215 215 9799