Η Επέλαση των Ξωτικών | Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Τεχνόπολη

Η Επέλαση των Ξωτικών | Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Τεχνόπολη

Τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη δεν κάθονται ποτέ ήσυχα! Δουλεύουν ασταμάτητα έναν ολόκληρο χρόνο, φτιάχνοντας παιχνίδια και καταστρώνοντας εκπλήξεις, ώστε φέτος τα Χριστούγεννα να μοιράσουν αγάπη και χαρά σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους. Η Επέλαση των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά από την εταιρεία Dreamstar κι έρχεται να δώσει ξεχωριστό αέρα στις γιορτινές μέρες.
 
Αυτή τη χρονιά, τα Ξωτικά θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους! Εφοδιασμένα με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και πολύχρωμες γιρλάντες, γλυκά και ζαχαρωτά, στολίζουν το Αρχηγείο του Άγιου Βασίλη και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους:
Να επισκεφτούν τον μεγάλο θρόνο του, για να δουν το ιδιαίτερο δωμάτιό του, να θαυμάσουν τις μεγάλες αιωρούμενες σκάλες και τον εορταστικό στολισμό, να γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του στο πελώριο Δέντρο των Χριστουγέννων, και να κρεμάσουν το γράμμα τους στον Τοίχο των Γραμμάτων.
Να ζωγραφίσουν τη δική τους κονκάρδα- παράσημο μαζί με τα Ξωτικά, για να την πάρουν μαζί τους ως την πιο γλυκιά ανάμνηση μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.
Να περάσουν από το Ταχυδρομείο, για να γράψουν το δικό τους γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη, έχοντας τη δυνατότητα είτε να το στείλουν ταχυδρομικώς είτε να το παραδώσουν στα Ξωτικά, που συγκεντρώνουν και ταξινομούν όλα τα γράμματα των παιδιών.

Τα Ξωτικά όμως, έχουν φτιάξει και τρία ολοκαίνουργια Εργοστάσια Γλυκών, Χαράς και Παιχνιδιών, στα οποία μπορούν να παίξουν όλοι εντελώς δωρεάν.
ΞΩΤΙΚΟ- ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στον ειδικό χώρο όπου τα Ξωτικά κατασκευάζουν παιχνίδια, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν στα Εργαστήρια Χειροτεχνίας, Μαγείας, Στολιδιού, Παιχνιδιών της KAISSA και στην Παιδική Ντίσκο.
ΞΩΤΙΚΟ-ΓΛΥΚΑ
Μικροί και μεγάλοι θα δουν τα Ξωτικά να φτιάχνουν γλυκά, και στη συνέχεια θα πάνε στα Εργαστήρια Choco Painting και Face Painting, όπου θα αφήσουν τα Ξωτικά να ζωγραφίσουν στο πρόσωπό τους με χρώματα και σοκολάτες.
ΞΩΤΙΚΟ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Μικρά και μεγάλα παιδιά παίζουν με τους φίλους τους τα Ξωτικά στο Baby Play- τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά μικρών ηλικιών, από 1-4 χρονων, στον μεγαλύτερο Φουσκωτό Παιδότοπο που έγινε ποτέ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό αλλά και στο "Survivor" των Ξωτικών, όπου τα παιδιά «εκπαιδεύονται» σε διάφορες πρωτότυπες δοκιμασίες, ώστε να γίνουν και αυτά Ξωτικά. Επιπλέον, ένα μεγάλο μυστηριώδες Escape Room από το Trapped περιμένει μικρούς και μεγάλους, με δύο διαφορετικά θέματα σε τέσσερα συνολικά δωμάτια (Συμμετοχή έναντι εισιτηρίου).
 
Τα Ξωτικά όμως είναι πραγματικά ακούραστα, αντλώντας ενέργεια από τη μαγεία των Χριστουγέννων! Γιατί εκτός από όλα αυτά, έχουν στήσει και τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά μαζί με το πιο πλούσιο food market καθώς και το εορταστικό ξωτικοπερίπατο για τα επίσημα εγκαίνια του «Η Επέλαση των Ξωτικών» μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

Τα Ξωτικά βάζουν τα καλά τους και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αλλά και λαμπερούς καλεσμένους  σε παραπάνω από 200 εκδηλώσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ημερών εδώ.

* Τιμή εισιτηρίου: €6
* Τις καθημερινές έως Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ισχύει έκπτωση -50%!
(η προσφορά εξαργυρώνεται ταυτόχρονα.)
* Τιμή εισιτηρίου Ανέργων και Πολυτέκνων μαζί με τα προστατευόμενα μέλη: €5
* Οικογενειακό Εισιτήριο €20 (αφορά 4 άτομα)
* Τιμή Παρέλασης Επίσημων Εγκαινίων: €5