ΑΝΑΒΟΛΗ - BLUES WIRE & Special Guests

ΑΝΑΒΟΛΗ - BLUES WIRE & Special Guests

Η μπάντα που για χάρη της έχουμε εξαντλήσει τους επιθετικούς προσδιορισμούς, οι Blues Wire, συναντούν στη σκηνή του Κυττάρου τον Βασίλη Σπυρόπουλο (Σπυριδούλα) το Νίκο Σπάθα (Jack’s Full / υιός Γιάννη Σπάθα) και τον Αστέριο Παπασταματάκη (Socrates drank the Conium) αποτίνουν φόρο τιμής στους αξέχαστους Γιάννη Σπάθα και Νίκο Σπυρόπουλο (Σπυριδούλα) μέσα από δυο αντίστοιχες πρωτότυπες σπουδαίες συνθέσεις του Ηλία Ζάικου (Blues Wire) που θα παρουσιαστούν -επίσημα- για πρώτη φορά και στήνουν μια ανεπανάληπτη και ιστορική Blues Rock πανδαισία!

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε ξανά την μπάντα - συνώνυμο των Μπλουζ της χώρας μας σε ένα ιδιαίτερο και έντονα συναισθηματικό Live Happening  που η ευλογημένη αυτή παρέα  θα ανέβει στη σκηνή του Κυττάρου να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά... να μας αφήσει και να αφεθεί η ίδια, έρμαιο στον οργασμό ρυθμών μελωδίας και της βραχνής μπλουζ ιστορίας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας, σε ένα ταξίδι χωρίς αρχή και σκοπό, σε ένα ταξίδι για το ταξίδι...

Κυρίες και Κύριοι, σας καλούμε υπεύθυνα  να απολαύσετε ..ανεύθυνα, ένα μοναδικό Blues/Rock Happening, από τη μπάντα που έβαλε τα θεμέλια... έχτισε και ακόμα κρατάει τα κλειδιά του είδους.

Μαζί με τρεις γενιές σπουδαίων καλλιτεχνών δημιουργούν μαζί ένα ζωντανό μουσικό μωσαϊκό που υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά.

«Save Your Souls ... the Blues Wire Experience is coming»

Special Guests: 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Σπυριδούλα)
ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΘΑΣ (Jack’s Full / Υιός Γιάννη Σπάθα)
ΑΣΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (Socrates drank the conium)

Opening Act: THE LAZYTRAINS

Μπύρα/Κρασί 4€ - Ποτό 7€ (μπαρ)
Μπύρα/Κρασί 5€ - Ποτό 8€ (στο τραπέζι)
Φιάλη ποτού: 60€ (ανά τέσσερα άτομα)
Φιάλη κρασί: 30€ (ανά δυο άτομα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: (περιορισμένος αριθμός)

-VIVA.GR  & Viva Spots

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο (μπαρ)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο 210 8224134.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο:[α] ταυτότητα [β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.