η ομαδα μας

Φένη Μπένου

Φένη Μπένου

Ζει και ονειρεύεται στο κέντρο της Αθήνας. Έχει μανία με το να συνδυάζει τα ασυνδύαστα και να παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω της. Κινείται προς όποια κατεύθυνση την οδηγεί το ένστικτό της και το ένστικτό της φροντίζει να μην την αφήσει να προσπεράσει ούτε μία μέρα. Όπου θέατρο, live, εκθέσεις, χορός και η Φένη. Όπου άνθρωποι, πάλι η Φένη. Όπου Φένη και ένα τετράδιο.
Μεταξύ άλλων, η Φένη, ασχολείται με τις στήλες των συνεντεύξεων και των mixtapes του deBlog. Είναι η εμπνεύστρια του hashtag #yournameisyourhalfchance.
Tο #yournameisyourhalfchance δεν έχει θέμα. Το θέμα είσαι εσύ! Ποια είναι η σχέση ενός ανθρώπου με το όνομά του; Πόσο και πώς σχετίζεται με αυτό; Είτε το διάλεξε είτε όχι... πορευέται μαζί του! Πόσο ταυτίζεται με όσα αυτό σημαίνει ή με όσα θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι σημαίνει; Πόσο η όποια σημασία του υπάρχει σαν έννοια στην καθημερινότητά του και πόσο τον επηρεάζει; Το #yournameisyourhalfchance προσπαθεί να βγάλει μία καποια άκρη με όλα αυτά και οι απαντήσεις έρχονται είτε με λόγια είτε με μουσική.