Υπόγειες Αρχαιότητες: μία ξενάγηση στο Αττικό Μετρό

Υπόγειες Αρχαιότητες: μία ξενάγηση στο Αττικό Μετρό

Ξεναγηθείτε στα αρχαιολογικά ευρήματα που ήρθαν στο φως, κατά τη διάρκεια των ανασκαφών για την υλοποίηση του σημαντικότερου έργου στην σύγχρονη ιστορία της Αθήνας, του Αττικού Μετρό! 

Η Be a Greek σε αποκλειστικότητα και για πρώτη φορά στη 17ετή ιστορία του Αττικού Μετρό, σύμφωνα με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, εξασφάλισε για εσάς όλες τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις για την πραγματοποίηση της μοναδικής αυτής ξενάγησης.
Με τη βοήθεια της πιστοποιημένης Ξεναγού της Ομάδας μας, θα μάθουμε για τα αρχαία θαύματα που επέστρεψαν στο φώς κατά τη διάρκεια των έργων για την διάνοιξη των υπόγειων σηράγγων και σταθμών, ακόμα και μετά από 7.000 χρόνια, προκαλώντας τον παγκόσμιο θαυμασμό, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και ως προς την ποσότητά τους. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της κατασκευής του Μετρό της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη αρχαιολογική ανασκαφή στην ιστορία της πρωτεύουσας (έκτασης 79.000 τ.μ.), η οποία έφερε στο φως περισσότερα από 50.000 αρχαιολογικά ευρήματα, όπως συγκροτήματα ρωμαϊκών κτιρίων με τοιχογραφίες, αρχαίους δρόμους, ίχνη υδραγωγείων, χιλιάδες αγγεία, νομίσματα, ακόμα και λίγα γλυπτά.

Ακολουθήστε μας σε ένα μοναδικό ταξίδι πέντε στάσεων, ανακαλύπτοντας αρχαία μυστικά και αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε την καθημερινότητά σας!


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@beagreek.com είτε τηλεφωνικά στο 6948332630.