Χριστουγεννιάτικο Bazaar των «Δρόμων Ζωής»

Χριστουγεννιάτικο Bazaar των «Δρόμων Ζωής»

Για δέκατη έκτη χρονιά, το χριστουγεννιάτικο Bazaar της εθελοντικής οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής» λαμβάνει χώρα στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.
Το Bazaar αποτελεί τη μοναδική χρηματοδοτική πηγή της οργάνωσης και εξασφαλίζει την ετήσια λειτουργία του κέντρου επικοινωνίας των Δρόμων Ζωής, που ασχολείται εδώ και 21 χρόνια με τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν συνθήκες αποκλεισμού και ανέχειας στον Κεραμεικό, το Γκάζι, το Βοτανικό, το Μεταξουργείο.

Ένα Bazaar «Γιορτή» για τους εθελοντές, τα παιδιά του Κέντρου και τους επισκέπτες, δίνει την ευκαιρία για καλαίσθητες και ποιοτικές χριστουγεννιάτικες αγορές, με έμφαση στον γαστρονομικό του χαρακτήρα.

Οι εθελοντές εργάζονται όλο το χρόνο για τα κοσμήματα, τα πλεκτά, τα αξεσουάρ, τα γλυκίσματα, τα λικέρ και όλες τις ξεχωριστές σπιτικές παρασκευές που προσφέρονται σε συσκευασία δώρου για τα Χριστούγεννα.

Το μπαρ του μπαζάρ αποτελεί σημείο συνάντησης των επισκεπτών που ανανεώνουν ετησίως το ραντεβού τους για να γιορτάσουν με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, εδέσματα ελληνικής, ανατολίτικης, ιταλικής, μεξικάνικης και εν γένει έθνικ κουζίνας, καφέ, τσάι, και ζεστό κρασί, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Προσεγμένα αντικείμενα από «δεύτερο χέρι» διατίθενται  σε πολύ προσιτές τιμές. Το «Μικρό βιβλιοπωλείο» αποτελεί ευκαιρία για βιβλιόφιλους να ανακαλύψουν πολύτιμους θησαυρούς από μεταχειρισμένα βιβλία κάθε γούστου.

Στο πλαίσιο του Bazaar -και τις δυο ημέρες- διοργανώνονται δωρεάν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για τους μικρούς επισκέπτες, στον πρώτο όροφο του σχολείου.