Το χριστουγεννιάτικο bazaar των Δρόμων Ζωής

Το χριστουγεννιάτικο bazaar των Δρόμων Ζωής

Η συνήθεια που έγινε μεγάλη αγάπη! Μιλάμε για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της εθελοντικής οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής», ένα από τα πιο μερακλίδικα, πρωτότυπα, καλοστημένα και για εξαιρετικό σκοπό, bazaar της πόλης. Ας αφήσουμε τους ίδιους τους διοργανωτές να κάνουν την πρόσκληση:

«Οι κουζίνες έχουν ήδη πάρει φωτιά και τα βαζάκια με τα μυθικά καλούδια των Δρόμων Ζωής, ετοιμάζονται. Αρώματα φθινοπωρινά πλανώνται πάνω από την πόλη καθώς μπαχαρικά, μυριστικά και οι καλύτερες πρώτες ύλες συναντιόνται μέσα στις μαρμίτες των εθελοντών μας. Πιο πέρα, ραπτομηχανές, βελόνες του πλεξίματος και βελονάκια ετοιμάζουν δώρα ιδιαίτερα και προσεγμένα για όλους. Και γι αυτούς που αγαπούν τα αντικείμενα με ιστορία, η ομάδα του γιουσουρούμ μας διαλέγει ένα ένα τα αντικείμενα που κάποιοι άνθρωποι αγάπησαν τόσο πολύ που τα’ απελευθερώνουν δίνοντάς τους μια ευκαιρία για καινούργια ζωή, στο σπίτι σας. Κι ακόμα, φτερωτά βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια, μοναδικά κοσμήματα, όλα θα πάρουν μια θέση στο μπαζάρ για να τα διαλέξετε και να τους δώσετε μια θέση στην καρδιά σας. Δίπλα σ’ όλα αυτά, ένα συνεχές πανηγύρι θα εκτυλίσσεται μέσα από παράλληλες δράσεις για παιδιά και για όσους τ’ αγαπούν.

Στολίζουμε το σχολείο των παιδιών, στολίζουμε και την πραμάτεια μας, ανοίγουμε τις πόρτες και σας περιμένουμε. Σαν να ‘ρχόσαστε σπίτι μας είναι. Σπιτικά πράγματα θα δείτε. Σπιτικά πράγματα θα διαλέξετε. Σπιτικά πράγματα θα δοκιμάσετε. Κι όταν θα ‘ρθετε, θα πάρετε την αγάπη μας κλεισμένη ερμητικά σε βαζάκια, θα πάρετε τα χαμόγελα και τις ζωγραφιές και τα τραγούδια και τους χορούς των παιδιών και θα μας αφήσετε λίγη από τη χαρά σας και λίγο από το δικό σας χαμόγελο».

Oι «Δρόμοι Ζωής» αξίζουν την αγάπη και τη στήριξή μας. Ραντεβού εκεί!

* Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων ακολουθήστε τη Σελίδα της οργάνωσης στο fb.