Ραμ παμ παμ παμ, x-mas camp στο Mουσείο Ηρακλειδών

Ραμ παμ παμ παμ, x-mas camp στο Mουσείο Ηρακλειδών

Ψυχαγωγία, περιπέτεια, γέλιο και χαρά υπόσχεται το Μουσείο Ηρακλειδών στους μικρούς του φίλους, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μέσα από μια σειρά πρωτότυπων εκπαιδευτικών και βιωματικών εργαστηρίων. 

Στο «ραμ παμ παμ παμ, x-mas camp» τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πως γιορτάζεται το Δωδεκαήμερο σε όλο τον κόσμο μέσα από αφηγήσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να δημιουργήσουν τις δικές τους γιορταστικές κατασκευές και να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης και των μαθηματικών παίζοντας και διασκεδάζοντας. 

Το «ραμ παμ παμ παμ, x-mas camp» πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια των εποχικών σχολικών διακοπών από τις 9:00 έως τις 16:00. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε: 

i. Πρόγραμμα 3 ημερών (27, 28, 29/12/2017)
ii. Πρόγραμμα 4 ημερών (2, 3, 4, 5/1/2018)
iii. Συνολικό πρόγραμμα 7 ημερών

Το πρόγραμμα είναι ολοήμερο, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών και οργανώνεται σε ολιγομελή τμήματα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με υπεύθυνο μουσειοπαιδαγωγό ανά τμήμα. Όλα τα γεύματα (κολατσιό & μεσημεριανό) στέλνονται έτοιμα από τους γονείς, ενώ το προσωπικό του μουσείου φροντίζει για το υγιεινό σερβίρισμά τους στα παιδιά. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες, το κόστος και τη διαδικασία εγγραφής θα βρείτε εδώ. Η έγκαιρη κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη, καθώς τα τμήματα είναι ολιγομελή, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πληροφορίες Τ: 210 34 61 981 (Δευτέρα - Παρασκευή, 9:00-17:00)
Ε: edu@herakleidon-art.gr