Μαθήματα Σκραμπλ

Μαθήματα Σκραμπλ

Για όσους λατρεύουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και θέλουν να μάθουν να παίζουν καλά το διάσημο "Σκραμπλ" ο Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών-Πειραιώς παραδίδει στα νέα μέλη του δωρεάν μαθήματα Σκραμπλ και Αγωνιστικού Σκραμπλ για αρχάριους! Μάθετε εύκολα και γρήγορα τους κανόνες και τις τεχνικές του πιο διάσημου παιχνιδιού λέξεων και δείτε την ικανότητά σας να παίζετε με την ελληνική γλώσσα να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα! 

 Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα γίνεται επεξήγηση των βασικών κανόνων του αγωνιστικού Σκραμπλ, και θα δίνονται οδηγίες-τεχνικές για γρηγορότερο αναγραμματισμό, εμπλουτισμό του λεξιλογίου, διαχείριση των γραμμάτων του αναλογίου, στρατηγική του ταμπλό κλπ, τα οποία θα εφαρμόζονται στη συνέχεια σε φιλικές παρτίδες σκραμπλ. Μετά το πέρας του μαθήματος, τα μέλη μπορούν να παραμένουν στο χώρο του ομίλου για φιλικά παιχνίδια.

17.00-17.30: Εισαγωγή στο Αγωνιστικό Σκραμπλ - Βασικές έννοιες για όσους δε γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

17.30-18.00: Μαθήμα Σκραμπλ για αρχάριους - εισαγωγή στις τεχνικές και στη στρατηγική του παιχνιδιού

18.00- ... : Φιλικές παρτίδες για εφαρμογή των ανωτέρω

Το Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί Πρωτάθλημα Νέων Μελών για όσους επιθυμούν να εξασκηθούν σε συνθήκες αγωνιστικής διοργάνωσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στείλτε στο e-mail: omilos.scrabble.a.p@gmail.com ή καλέστε στο 6987794671

Ετήσια συνδρομή μέλους Ο.Σ.Α.Π. 20€
Κόστος συμμετοχής στις εσωτερικές διοργανώσεις του Ο.Σ.Α.Π. (Πρωτάθλημα Νέων Ελληνικών/ Όλων των Λέξεων/ Νέων Μελών, Κύπελλο κλπ): 5€ ανά διοργάνωση
Για τα μαθήματα αρχαρίων δε θα υπάρξει επιπλέον χρέωση