Ιστορίες του Ιταλικού Κρασιού στο Napolitivo

Ιστορίες του Ιταλικού Κρασιού στο Napolitivo

Το επόμενο STORIE DEL VINO θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2/6 στις 20:00 με μοναδική θέα την Μαρίνα Φλοίσβου. Θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τα φημισμένα κρασιά υψηλής ποιότητας του οίκου DONNAFUGATA και να ζήσετε την εμπειρία που σας προσφέρουν οι κλασικές "Σισιλιανές" τους γεύσεις.
Ο οίκος DONNAFUGATA, ανήκει στην οικογένεια RALLO, εδώ και μερικούς αιώνες. Η βάση του οινοποιείου βρίσκεται στην δυτική πλευρά της Σικελίας, στην Contessa Entellina, αλλά και στο μικρό νησί νότια της Σικελίας την Pantelleria, που παράγει τα καλύτερα γλυκά κρασιά της Ιταλίας. 
Οι βασικές αρχές της οικογένειας Rallo είναι κρασιά ποιότητας, σεβασμό στο περιβάλλον, και στενή επαφή με την τέχνη! Η Σικελία σήμερα είναι από τις πιο δυναμικές και ανερχόμενες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ιταλίας και η DONNAFUGATA, έχει συντελέσει σε αυτό!

Τα κρασιά που θα συμπεριληφθούν στο Storie Del Vino είναι:
- DONNAFUGATA, ANTHILIA, SICILIA DOC BIANCO
- DONNAFUGATA, SUR SUR, SICILIA DOC GRILLO
- DONNAFUGATA SHERAZADE, SICILIA DOC NERO D’AVOLA
- DONNAFUGATA KABIR MOSCATO DI PANTELLERIA, ZIBIBBO

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο info@napolitivo.gr μέχρι την Τετάρτη 31/5/17 για να κλείσετε την θέση σας.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 14€/ανά άτομο το οποίο συμπεριλαμβάνει:
- Την οινογνωσία των 4 ετικετών με την επεξήγηση του Sommelier
- Δοκιμή 4 ετικετών (Κρασιών)
- Ποικιλία ορεκτικών


*To Napolitivo είναι ένα All Day Pizza Bar που άνοιξε τον Ιούνιο του 2016 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Με αγάπη για την Ναπολιτάνικη κουλτούρα και τις Ιταλικές συνήθειες, στο Napolitivo θα απολαύσετε την Aυθεντική Pizza Napoletana και αγαπημένες ιταλικές εμπειρίες: Aperitivo Italiano, espresso, φρέσκο gelato, λαχταριστά antipasti, panini και μοναδικά ιταλικά κρασιά.