Φθινόπωρο στον Πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα

Φθινόπωρο στον Πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα

Το Φθινοπωρινό πρόγραμμα του παραστάσεων του Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών στον πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα για το 2017, ξεκινά το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Ο Άθως Δανέλλης και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη και της παρέας του με έργα όπως Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο Φίδι, Ο Καραγκιόζης Μυστικός Πράκτορας, Η Συμμορία των Πειρατών, Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος και άλλα πολλά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7/10 | Ο Καραγκιόζης τουρίστας: Δεν τα κατάφερε να ξεκουραστεί τούτο το καλοκαίρι ο Καραγκιόζης και τώρα αποφασίζει να κάνει τουρισμό το φθινόπωρο, παρέα με τον αχώριστό του φίλο Χατζηαβάτη.

14/10 | Οι μουτζουρωμένοι γαμπροί: Με τις τσαχπινιές και τα καμώματα της κόρης του Κουρκούτ-Μπέη βρίσκεται αντιμέτωπος ο Καραγκιόζης και...να δούμε πως θα ξεμπλέξει τούτη τη φορά!

21/10 | Τα χίλια και ένα μπαλώματα του Καραγκιόζη: Ο Χατζηαβάτης βάζει στοίχημα με τον Καραγκιόζη για το ποιός είναι ο εξυπνότερος από τους δυο. Θα τα καταφέρει άραγε και με ποιό απίθανο τέχνασμα;

28/10 | Το προξενιό του γερο-τσιγγούνη: Ο Κύριος Καβουρίδης έχει βάλει σκοπό να παντρευτεί. Ο γιος του και η νύφη του δεν συμφωνούν κι έτσι ο Καραγκιόζης μπαίνει πάλι σε θεότρελες  περιπέτειες!