εmotions - εκπαιδευτικά προγράμματα γεμάτα συναισθήματα

εmotions - εκπαιδευτικά προγράμματα γεμάτα συναισθήματα

Το Μουσείο της Ακρόπολης και η Ωνάσειος Βιβλιοθήκη προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι στα συναισθήματα του αρχαίου κόσμου μέσα από ευφάνταστες δράσεις.

Στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνουν οι δύο φορείς, παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοδική έκθεση «εmotions, ένας κόσμος συναισθημάτων», να ανακαλύψουν τους μύθους που κρύβονται στα 129 αριστουργήματά της, να πλάσουν τις δικές τους φανταστικές ιστορίες, να σχεδιάσουν αρχαία προσωπεία και να συμμετέχουν σε ένα μαγικό «οδοιπορικό» συναισθημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

* Τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο της Ακρόπολης και από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη (Αμαλίας 56).
* Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, τηρείται σειρά προτεραιότητας.
* Για κράτηση θέσης τις Κυριακές στο Μουσείο της Ακρόπολης, τηλεφωνήστε στο 210-9000900 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 15:00-17:00).
* Για κράτηση θέσης τα Σάββατα στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη στείλτε mail στο education@onassis.org ή τηλεφωνήστε στο 210-3713001 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00-17:00).