Αφιέρωμα στη Cezaria Evora | Dulce Pontes // Και στις 19/11!

Αφιέρωμα στη Cezaria Evora | Dulce Pontes // Και στις 19/11!

Η παράσταση αφιέρωμα στην ξυπόλητη ντίβα Σεζάρια Εβόρα έρχεται και στην Αθήνα και με μουσική, τραγούδια και βιντεοπροβολές, παρουσιάζει την υπέροχη αλλά και τόσο συγκινητική ζωή της.

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ που είχε τίτλο «Ξυπόλητη Ντίβα», η διάσημη ορχήστρα που έχει το όνομα της, η Cesaria Evora Orchestra, έρχεται από το Πράσινο Ακρωτήριο και φέρνει στις αποσκευές της τα τραγούδια, το συναίσθημα, το Sodade.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει η μεγάλη ντίβα των Φάντο (Fado) της Πορτογαλίας, Dulce Pontes, η οποία είχε συμπράξει πολλές φορές με την Cesaria, σε μεγάλα φεστιβάλ και συναυλίες, ενώ την Cesaria Evora Orchestra θα συνοδεύουν και νέες φωνές του Πράσινου Ακρωτηρίου, μεταξύ των οποίων η Nancy Vieira, η εκπληκτική τραγουδίστρια που η ίδια η Cesaria είχε χρίσει άξια διάδοχό της.

Συγκινητική στιγμή της παράστασης που περιοδεύει με επιτυχία σε όλη την Ευρώπη, είναι η παρουσία του αγαπημένου ανιψιού της Cesaria, του Grace Evora, ο οποίος δημιούργησε ένα εκπληκτικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα με φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της, αλλά και τις καλύτερες στιγμές της σπουδαίας καριέρας της.

Συμμετέχουν επίσης η Lucibella και η Elida Almeida.

Μετά από μεγάλη ζήτηση από το κοινό το μουσικό αφιέρωμα θα λάβει χώρα και δεύτερη μέρα στις 19/11.